Велоперчатки Energy 7036 чорно-сірі

КОД ТОВАРУ: 141000
  • Велоперчатки Energy 7036 чорно-сірі
Велоперчатки Energy 7036 чорно-сірі
Вікова група:   дорослий; пол: унісекс; матеріал: поліестер, нейлон, поліуретан; пальці: короткі; розмір: S, M, L; Особливості: виконані з якісних матеріалів; вставки з м'якою поверхнею; додаткові виступи для легкого зняття; світловідбиваючі елементи.
Energy
КУПИТИ
ЦІНА:
311 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 42 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорно-сірий
Розмір
S, M, L
Призначення
Велосипедні
АРТИКУЛ
Energy 7036
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Велоперчатки Energy 7036 - відмінні, якісні рукавички для їзди на велосипеді. Дана модель відмінно підійде як початківцям велосипедистам, так і впевненим велоспортсменів. Рукавички виконані з зручного м'якого матеріалу, що дозволяє комфортно і впевнено керувати велосипедом.

особливості:

- Виконано з якісних матеріалів;

- Зручна форма;

- Вставки з м'якою поверхнею;

- Додаткові виступи для легкого зняття;

- світловідбиваючі елементи.

Характеристики:

Вікова група:   дорослий;

Пол: унісекс;

Матеріал: поліестер, нейлон, поліуретан;

Пальці: короткі;

Розмір: S, M, L.

Виробник: Energy (КНР).

Якщо ви віддаєте перевагу стильні речі за розумною ціною, хочете отримувати максимум від спортивної продукції, тоді Energy саме те, що потрібно. Назва фірми говорить про призначення продукції: зберігаючи енергію, ви зможете досягти справжніх висот в спортивному світі. Будьте наповнені енергією, вибирайте Energy.


Велоперчатки Energy 7036 чорно-сірі купити за вигідною ціною 311 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Спортивные перчатки и накладки таких виробників, як наприклад: Energy в магазині terrasport.ua
Велоперчатки Energy 7036 чорно-сірі

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Велоперчатки Energy 7036 чорно-сірі"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні рукавички і накладки

Давно мрієте зайнятися спортом? Велоперчатки Energy 7036 чорно-сірі буде Вашим першим кроком. В « Спортивні рукавички і накладки » є все, що необхідно спортсмену. Спортивні рукавички і накладки здивує Вас своєю якістю. Рукавички для фітнесу MadMax MFG-251 Rainbow Green (MFG-251- Green) S , Рукавички для фітнесу MadMax MFG-251 Rainbow Green (MFG-251- Green) S і Рукавички для фітнесу MadMax MFG-251 Rainbow Green (MFG-251- Green) S від знаменитих світових виробників 3856 Ви знайдете в нашому розділі Спортивні рукавички і накладки . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Спортивні рукавички і накладки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн