Велокомпьютер бездротової O-Synce Urbanfree 9F

КОД ТОВАРУ: 139575
  • Велокомпьютер бездротової O-Synce Urbanfree 9F
Велокомпьютер бездротової O-Synce Urbanfree 9F
Тип: бездротовий. Водонепроникність: до 3 бар. Колір чорний. Функції: поточна швидкість, середня швидкість, максимальна швидкість, час, порівняння поточної і середньої швидкості, час у дорозі, загальний (НЕ обнуляється) кілометраж, тренувальний (обнуляється) кілометраж, підсвічування з функцією Smart Lite.
O-Synce
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 091 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 146 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
COM-20-04
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Велокомпьютер бездротової O-Synce Urbanfree 9F - аксесуар, який кріпиться на кермо або винос керма велосипеда. Під час руху він підраховує і оповіщає про показники. Велокомпьютер має 9 найважливіших функцій і дозволяє зробити тренування ефективніше. Модель має автоматичний старт / стоп, вона ергономічна і надійно прикріплена до велосипеда. Екран сенсорний з невеликою водонепроникністю і виносної кнопкою. Функції перемикати зручно, цифри на екрані великі.

особливості:
- Хороша автономність;
- Чи поєднується з будь-яким велосипедом;
- Автоматичний старт / стоп;
- Сенсорний екран з виносної кнопкою;
- Легкість перемикання функцій;
- Основні функції для поїздки.

Характеристики:
Тип: бездротовий;
Водонепроникність: до 3 бар;
Колір: чорний;
Функції: поточна швидкість, середня швидкість, максимальна швидкість, час, порівняння поточної і середньої швидкості, час у дорозі, загальний (НЕ обнуляється) кілометраж, тренувальний (обнуляється) кілометраж, підсвічування з функцією Smart Lite.

Виробник: O-Synce (США).
Фірма займається виробництвом електронних товарів, які необхідні в туризмі. Компанія впроваджує нові технології, які відрізняються точністю, в них немає нічого зайвого. Моделі якісні і довго служать власнику. Фірма веде доступну цінову політику.

Велокомпьютер бездротової O-Synce Urbanfree 9F купити за вигідною ціною 1 091 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Велонавигаторы и велокомпьютеры таких торгових марок, як наприклад: O-Synce в інтернет-магазині Терраспорт
Велокомпьютер бездротової O-Synce Urbanfree 9F

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Велокомпьютер бездротової O-Synce Urbanfree 9F"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Велонавігатори і велокомп'ютери

Давно мрієте зайнятися спортом? Велокомпьютер бездротової O-Synce Urbanfree 9F буде Вашим першим кроком. В « Велонавігатори і велокомп'ютери » є все, що необхідно спортсмену. Велонавігатори і велокомп'ютери здивує Вас своєю якістю. Велокомпьютер провідний Green Cycle GCC-308W 8F , Велокомпьютер провідний Green Cycle GCC-308W 8F і Велокомпьютер провідний Green Cycle GCC-308W 8F від знаменитих світових виробників 3946 Ви знайдете в нашому розділі Велонавігатори і велокомп'ютери . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Велонавігатори і велокомп'ютери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн