Велокомпьютер бездротової Cannondale IQ200 11F темно-сірий

КОД ТОВАРУ: 139567
  • Велокомпьютер бездротової Cannondale IQ200 11F темно-сірий
Велокомпьютер бездротової Cannondale IQ200 11F темно-сірий
Тип: бездротовий. Колір: темно-сірий. Функції: середня швидкість, поточна швидкість, порівняння середньої та поточної швидкостей, максимальна швидкість, дистанція, загальний пробіг, час у дорозі, загальний час, 12/24 режим, годинник, авто включення, оцінка споживання калорій.
Cannondale
  • Велокомпьютер беспроводной Cannondale IQ200 11F белый
  • Велокомпьютер беспроводной Cannondale IQ200 11F темно-серый
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ціну уточнюйте
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 0 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Темно-сірий
АРТИКУЛ
COM-03-26
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Велокомпьютер бездротової Cannondale IQ200 11F темно-сірий - модель, яка стане в нагоді під час їзди на велосипеді. Комп'ютером користуються як любителі, так і професіонали. Велокомпьютер зручний в управлінні, він бездротової і довго тримає заряд енергії. Модель поєднується з будь-яким велосипедом і дозволяє зробити їзду інформативною і ефективною за рахунок одинадцяти функцій. Цифри на екрані розташовуються зручно.

особливості:
- Хороша автономність;
- Чи поєднується з будь-яким велосипедом;
- Легкість перемикання функцій;
- Велика кількість функцій.

Характеристики:
Тип: бездротовий;
Колір: темно-сірий;
Функції: середня швидкість, поточна швидкість, порівняння середньої та поточної швидкостей, максимальна швидкість, дистанція, загальний пробіг, час у дорозі, загальний час, 12/24 режим, годинник, авто включення, оцінка споживання калорій.

Виробник: Cannondale (США).
Компанія займається виробництвом велосипедів. Перші моделі сучасних товарів для велоспорту розробила саме ця фірма. На світовий ринок вони вийшли в 1983 році і з тих пір займають лідируючі позиції. Компанія випускає не тільки велосипеди, але і аксесуари до них. Виробник стежить за якістю і точно знає, що потрібно спортсменам.

Велокомпьютер бездротової Cannondale IQ200 11F темно-сірий купити за вигідною ціною 0 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Велонавигаторы и велокомпьютеры таких торгових марок, як наприклад: Cannondale в онлайн магазині Терра Спорт
Велокомпьютер бездротової Cannondale IQ200 11F темно-сірий

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Велокомпьютер бездротової Cannondale IQ200 11F темно-сірий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Велокомпьютер бездротової Cannondale IQ200 11F темно-сірий буде Вашим першим кроком. В « Велонавігатори і велокомп'ютери » є все, що необхідно спортсмену. Велонавігатори і велокомп'ютери здивує Вас своєю якістю. Велокомпьютер бездротової, YS 513 (S-012), 24 функції , Велокомпьютер бездротової, YS 513 (S-012), 24 функції і Велокомпьютер бездротової, YS 513 (S-012), 24 функції від знаменитих світових виробників 3946 Ви знайдете в нашому розділі Велонавігатори і велокомп'ютери . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Велонавігатори і велокомп'ютери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн