Велоергометр вертикальний Circle B8 black

КОД ТОВАРУ: 242772
  • Велоергометр вертикальний Circle B8 black
  • Велоергометр вертикальний Circle B8 black - Фото №2
Велоергометр вертикальний Circle B8 black
Тип: велоергометр. Клас: професійний. Система навантаження: електромагнітна. Посадка: вертикальна. Маховик: 12 кг. Кількість рівнів навантаження: 25. Кількість програм: 8 тренувальних, 4 пульсозавісимиє і фітнес-тест. Регулювання положення сидіння: по горизонталі. Регулювання положення керма: немає. Вимірювання пульсу: сенсорні датчики, Polar приймач. Консоль: 6-ти віконний матричний LED - дисплей з жовтим підсвічуванням. Показання консолі: час, дистанція, пульс, навантаження у ватах, обороти в хвилину, рівень навантаження, калорії. Розмір: 104х69х141 см. Вага: 67 кг. Вага користувача: до 160 кг. Гарантія: 2 роки. Особливості велоергометра: для професійного використання; вертикальний; міцна конструкція; вбудований генератор постійного струму; великий дисплей з підсвічуванням; сенсорні датчики, технологія Polar; перемикач рівня опору педалей; поручень в формі букви U для опори корпусу; противоскользящие педалі з регульованими ременями; регулювання сидіння; підставка для гаджета; транспортувальні ролики; компенсатори нерівності підлоги.
Circle
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
61 600 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 8224 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Система навантаження 
електромагнітна
Максимальна вага користувача, кг
160
Вага маховика, кг
12
Рівні навантаження
25
АРТИКУЛ
B8 black
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Велоергометр вертикальний Circle B8 black - є професійним обладнанням, роботу якого забезпечує генератор, в зв'язку, з чим дана модель не має проводів і може працювати, не залежно від традиційного джерела живлення. Завдяки 25 рівнів опору, на тренажері можуть займатися люди з різними фізичними даними. Широкий діапазон програм, в тому числі пульсозавісимиє, тренувальні, а також фітнес тест дають можливість підібрати необхідний режим заняття. Зручність під час тренування здійснюється завдяки комфортному, ергономічному сидінню з можливістю регулювання. На велоергонометр встановлено сучасний, високотехнологічний шестивіконний LED монітор з підсвічуванням, який інформує користувача про час тренування, пройдену дистанцію, пульсі, навантаженні в ватах, оборотах на хвилину, рівні навантаження, а також калоріях. Контроль серцевих скорочень здійснюється за допомогою передбаченої бездротової технології Polar, а також сенсорних датчиків, які перебувають на рукоятках. Також на поручнях розташовані кнопки швидкого доступу зміни навантаження. Завдяки надійній рамі, тренажер здатний витримувати користувачів, вага яких відповідає 160 кілограмам.

Особливості велоергометра:

  • для професійного використання;
  • вертикальний;
  • міцна конструкція;
  • вбудований генератор постійного струму;
  • великий дисплей з підсвічуванням;
  • сенсорні датчики, технологія Polar;
  • перемикач рівня опору педалей;
  • поручень в формі букви U для опори корпусу;
  • противоскользящие педалі з регульованими ременями;
  • регулювання сидіння;
  • підставка для гаджета;
  • транспортувальні ролики;
  • компенсатори нерівності підлоги.

Характеристики:
Тип: велоергометр;
Клас: професійний;
Система навантаження: електромагнітна;
Посадка: вертикальна;
Маховик: 12 кг;
Кількість рівнів навантаження: 25;
Кількість програм: 8 тренувальних, 4 пульсозавісимиє і фітнес-тест;
Регулювання положення сидіння: 13 рівнів;
Регулювання положення керма: немає;
Вимірювання пульсу: сенсорні датчики, Polar приймач;
Консоль: 6-ти віконний матричний LED - дисплей з жовтим підсвічуванням;
Показання консолі: час, дистанція, пульс, навантаження у ватах, обороти в хвилину, рівень навантаження, калорії;
Розмір: 104х69х141 см;
Вага: 67 кг;
Вага користувача: до 160 кг;
Гарантія: 2 роки.

Виробник: Circle (Німеччина).
Торгова марка Circle Fitness була заснована в 2003 році в Німеччині, місті Франкфурті-на-Майні. На початковому етапі свого існування компанія була конструкторським бюро, яке було орієнтоване на розробку кардиотренажеров. На сьогоднішній день бренд не тільки розробляє, а й створює високлассниє спортивне обладнання, на своїх виробничих базах в Азії. За 15 років своєї професійної діяльності компанія Circle по праву заслужила звання одного з провідних світових виробників в своїй галузі. Тренажери торгової марки, є одними з найбільш ефективних, надійних і безпечних, відрізняються максимально великим діапазоном функціональних можливостей.



Велоергометр вертикальний Circle B8 black підібрати і купити за реальною ціною 61 600 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Велотренажеры таких торгових марок, як наприклад: Circle в електронному магазині Terra Sport
Велоергометр вертикальний Circle B8 black Велоергометр вертикальний Circle B8 black - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Велоергометр вертикальний Circle B8 black"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Велотренажери

Давно хочете зайнятися фігурою? Велоергометр вертикальний Circle B8 black допоможе почати легко. В « Велотренажери » є все, що Вам знадобиться. Велотренажери обрадує Вас своєю надійністю. Велоергометр вертикальний Matrix U50 XR, чорний (M U50XR) , Велоергометр вертикальний Matrix U50 XR, чорний (M U50XR) і Велоергометр вертикальний Matrix U50 XR, чорний (M U50XR) від кращих світових постачальників 142 Ви зможете знайти в нашій лінійці Велотренажери . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Велотренажери . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн