Упори для віджимань Spokey Bracer

КОД ТОВАРУ: 93726
  • Упори для віджимань Spokey Bracer
Упори для віджимань Spokey Bracer
Упори для віджимань Spokey Bracer. Матеріал накладки на рукояті: спінений матеріал, поліпропілен, термопластичний поліуретан. Матеріал каркаса: хромована сталь. Матеріал накладки на «ніжки»: пластик. Особливості: ефективні тренування, нековзний матеріал накладки на рукояті.
Spokey
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
499 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 67 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
832389
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Якщо Ви хочете виглядати більш привабливо, Вам не обійтися без упорів для віджимань Spokey Bracer. Вони допоможуть Вам не тільки підтягти грудні м'язи і зробити більш акуратний силует, особливо плечового пояса і рук, також з упорами Ви знайдете для себе нові види віджимань, які будуть глибше ніж віджимання з підлоги, тим самим більш ефективними.

 

особливості:

- не мають вікового і статевого обмежувача;

- руки на рукоятках з неопрена не ковзають, тим самим забезпечують безпеку при виконанні вправ.

 

Різноманіти свої тренування з упорами для віджимань Spokey Bracer!

 

Характеристики:

Тип: упор для віджимань;

Матеріал: - накладки на рукояті: спінений матеріал, поліпропілен, термопластичний поліуретан;

   - каркас: хромована сталь;

   - накладки на «ніжки»: пластик.

 

Виробник: Spokey (Польща).

Польська компанія Spokey відрізняється своїм надійним рівнем, як мінімум за те, що вони використовують екологічно чисті матеріали для випуску продукції. Фірма спеціалізується на виготовленні інвентарю для різних видів спорту та займає належне місце серед конкурентів. С не давніх пір компанія розширилася і тепер має філію в Чеській Республіці. Продукція Spokey строго дотримується стандартів безпеки і тестується висококваліфікованими інструкторами.

 

 


Упори для віджимань Spokey Bracer купити за вигідною ціною 499 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Упоры для отжиманий таких торгових марок, як наприклад: Spokey в електронному каталозі Терраспорт
Упори для віджимань Spokey Bracer

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Упори для віджимань Spokey Bracer"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Упори для віджимань

Давно мрієте зайнятися спортом? Упори для віджимань Spokey Bracer буде Вашим першим кроком. В « Упори для віджимань » є все, що необхідно спортсмену. Упори для віджимань здивує Вас своєю якістю. Упоры (доска) для отжиманий со сменным хватом 4FIZJO Push-up Board (4FJ0221) , Упоры (доска) для отжиманий со сменным хватом 4FIZJO Push-up Board (4FJ0221) і Упоры (доска) для отжиманий со сменным хватом 4FIZJO Push-up Board (4FJ0221) від знаменитих світових виробників 3298 Ви знайдете в нашому розділі Упори для віджимань . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Упори для віджимань . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн