Упори для віджимань Adidas

КОД ТОВАРУ: 76120
  • Упори для віджимань Adidas
  • Упори для віджимань Adidas - Фото №2
Упори для віджимань Adidas
Особливості упорів: для віджимань, легкі, міцні, наявність нековзкого покриття, зручна спінена ручка, ефективні, зручні, наявність логотипу Adidas на обох ручках. Колір чорний.
Adidas
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
600 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 80 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
ADAC-12231
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Упори для віджимань Adidas призначені для віджимань, що сприяють зміцненню м'язів і створення м'язового рельєфу грудей, плечей і рук.
Упори для віджимань Adidas сконструйовані таким чином, що під час тренувань ви маєте можливість досягти найнижчої точки опори, що зробить амплітуду рухів набагато більшою і, як наслідок, призведе до більш ефективної роботи м'язів. Упори для віджимань виконані в чорному кольорі з нанесенням невеликих логотипів Adidas білого кольору на обох підставах упорів.

Особливості упорів:
- для віджимань;
- легкі;
- міцні;
- наявність нековзкого покриття;
- зручна спінена ручка;
- ефективні;
- зручні;
- наявність логотипу Adidas на обох ручках.

Упори для віджимань Adidas - зручні, ефективні, міцні!

Характеристики:
Колір: чорний.

Виробник: Adidas (Німеччина).
Adidas - один зі світових лідерів з виробництва спортивних товарів. Випускає спортивне взуття, одяг, інвентар декількох напрямків і концепцій, що характеризуються інноваційними технологіями, високою якістю, сучасним спортивним дизайном. Серед найвідоміших слоганів концерну Adidas: "Неможливе можливо".


Упори для віджимань Adidas купити за вигідною ціною 600 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Упоры для отжиманий таких виробників, як наприклад: Adidas в магазині terrasport.ua
Упори для віджимань Adidas Упори для віджимань Adidas - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Упори для віджимань Adidas"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Упори для віджимань

Давно мрієте зайнятися спортом? Упори для віджимань Adidas буде Вашим першим кроком. В « Упори для віджимань » є все, що необхідно спортсмену. Упори для віджимань здивує Вас своєю якістю. Упоры для отжиманий Sveltus (SLTS-2608) , Упоры для отжиманий Sveltus (SLTS-2608) і Упоры для отжиманий Sveltus (SLTS-2608) від знаменитих світових виробників 3298 Ви знайдете в нашому розділі Упори для віджимань . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Упори для віджимань . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн