Годинники розумні SmartYou W9 Silver / White

КОД ТОВАРУ: 119203
  • Годинники розумні SmartYou W9 Silver / White
  • Годинники розумні SmartYou W9 Silver / White - Фото №2
Годинники розумні SmartYou W9 Silver / White
Тип: розумні годинник. Дисплей: LCD, 1,54 ". Вологозахист: IP65. ОЗУ: 64 Мб. ПЗУ: 128 M. Батарея: 350 mAh. Bluetooth: V4.0. Сумісність: Android, IOS. Камера: 2 mpx. Функції: фітнес-тренер (секундомір, крокомір, пульсометр, лічильник калорій, контроль режиму харчування), плеєр, будильник, повідомник дзвінків, радіо, калькулятор, світове час, смс, ммс, контроль сну, диктофон. Розмір корпусу: 4,2х3,4х0,7 см. довжина ремінця: 25,5 см. Матеріал: силікон, алюміній, пластик. Колір: білий. Особливості годин: яскравий дизайн; функції міні-комп'ютера; бездротовий зв'язок з телефоном; можливість користування інтернетом; можливість збільшення пам'яті, підтримка платформ iOS і Android; вбудована камера, плеєр, будильник; крокомір, лічильник калорій; повідомник дзвінків з функцією відповіді.
SmartYou
  • Часы умные SmartYou W9 Silver/White
  • Часы умные SmartYou W9 Black
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 399 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 320 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сріблястий
АРТИКУЛ
SWW9SW
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Годинники розумні SmartYou W9 Silver / White яскравий і компактний аксесуар з унікальними функціями комп'ютера. Тепер для того, щоб відповісти на дзвінок або відіслати смс, вам достатньо мати на руці дану модель годинника. Мають захист від попадання вологи і функцію антіпотеря. Можуть виконувати роль особистого тренера так як оснащені секундоміром, крокоміром, пульсомірів, лічильником калорій і контролем режиму харчування. Сповіщення відбуваються за допомогою звукового і вібро сигналів. При установці синхронізації зі смартфоном, користувачеві відкриваються можливості спілкування в соцмережах за допомогою SmartYou W9 Silver / White.

Особливості годин:
- яскравий дизайн;
- функції міні-комп'ютера;
- бездротовий зв'язок з телефоном;
- можливість користування інтернетом;
- можливість збільшення пам'яті;
- підтримка платформ iOS і Android;
- вбудована камера, плеєр, будильник;
- крокомір, лічильник калорій;
- повідомник дзвінків з функцією відповіді.

Характеристики:
Тип: розумні годинник;
Дисплей: LCD, 1,54 ";
Вологозахист: IP65;
ОЗУ: 64 Мб;
ПЗУ: 128 M;
Батарея: 350 mAh;
Bluetooth: V4.0;
Сумісність: Android, IOS;
Камера: 2 mpx;
Функції: фітнес-тренер (секундомір, крокомір, пульсометр, лічильник калорій, контроль режиму харчування), плеєр, будильник, повідомник дзвінків, радіо, калькулятор, світове час, смс, ммс, контроль сну, диктофон;
Розмір корпусу: 4,2х3,4х0,7 см;
Довжина ремінця: 25,5 см;
Матеріал: силікон, алюміній, пластик;
Колір: білий.

Виробник: SmartYou (Китай)
Товари цього бренду користуються популярністю в усьому світі, так як є справжніми помічниками, які полегшують життя в сучасному світі. Відомі годинник даної торгової марки знамениті тим, що втілюють в собі не тільки стандартні функції, але і є наручним міні-комп'ютером, який поєднує в собі простоту, надійність і якість.

Годинники розумні SmartYou W9 Silver / White купити по реально виправданою вартості 2 399 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Спортивные часы, пульсометры таких брендів, як наприклад: SmartYou в інтернет каталозі Терраспорт
Годинники розумні SmartYou W9 Silver / White Годинники розумні SmartYou W9 Silver / White - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Годинники розумні SmartYou W9 Silver / White"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивно-туристичні годинники, пульсометри

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Годинники розумні SmartYou W9 Silver / White допоможе досягти мети. В « Спортивно-туристичні годинники, пульсометри » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Спортивно-туристичні годинники, пульсометри порадує Вас високою якістю. Фітнес-трекер NordicTrack iFit Active 3 в 1 , Фітнес-трекер NordicTrack iFit Active 3 в 1 і Фітнес-трекер NordicTrack iFit Active 3 в 1 від кращих світових брендів 843 Ви побачите в нашій категорії Спортивно-туристичні годинники, пульсометри . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Спортивно-туристичні годинники, пульсометри . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн