Вітаміни та мінерали VPLab Ultra Men's Sport Multivitamin, 90 caps (2022-10-0276)

КОД ТОВАРУ: 538601
  • Вітаміни та мінерали VPLab Ultra Men's Sport Multivitamin, 90 caps (2022-10-0276)
  • Вітаміни та мінерали VPLab Ultra Men's Sport Multivitamin, 90 caps (2022-10-0276) - Фото №2
  • Вітаміни та мінерали VPLab Ultra Men's Sport Multivitamin, 90 caps (2022-10-0276) - Фото №3
  • Вітаміни та мінерали VPLab Ultra Men's Sport Multivitamin, 90 caps (2022-10-0276) - Фото №4
Вітаміни та мінерали VPLab Ultra Men's Sport Multivitamin, 90 caps (2022-10-0276)
Наша унікальна високоактивна формула з 47 ключових поживних речовин оптимізована для чоловічого здоров’я, працездатності та життєвої сили. Високоміцна суміш із 47 ключових поживних речовин і активних інгредієнтів П'ять чудових сумішей інгредієнтів Підтримує чоловіче здоров'я, енергію та бадьорість Допомагає підтримувати правильну роботу м'язів 90 капсул, які легко проковтнути Ultra Blend — це унікальна комбінація необхідних вітамінів і мінералів, створена для вашого загального здоров’я та гарного самопочуття. Гострий розум, енергійне тіло Дозвольте енергійним вітамінам групи В діяти. Вони тут, щоб підтримувати повсякденну енергію та бадьорість і допомагати зменшити втому. А з Memory Blend ви отримаєте необхідну допомогу для збереження пам’яті, розумової діяльності та когнітивних і психологічних функцій там, де вони повинні бути. Підтримка імунітету та відновлення Імунітет, ти у нас є. Вітаміни A і D поєднуються з антиоксидантним захистом вітаміну E, а також високою дозою вітаміну C. Разом вони допомагають захистити вашу імунну систему навіть після інтенсивних фізичних вправ. Хочете швидкого одужання Тут представлена суміш амінокислот із сумішшю L-метіоніну, L-таурину, L-карнітину та L-глутаміну. Незамінні мінерали Сильне натискання означає повернення мінералів у ваше тіло. Ultra Men's Sport допомагає відновити необхідні мінерали, такі як магній, кальцій і залізо, які сприяють електролітному балансу, нормальній роботі м’язів і синтезу білка, транспорту кисню, а також підтримують міцність і здоров’я кісток. Гормональна підтримка Суміш фруктів і овочів тут для ваших гормонів і хімічного балансу тіла, з цинком для підтримки вашої фертильності, відтворення та рівня тестостерону, а також вітаміном B6, щоб допомогти регулювати гормональну активність. Суміш для здоров’я передміхурової залози підтримує здоров’я передміхурової залози на найвищому рівні завдяки таким інгредієнтам, як порошок з гарбузового насіння, лікопін і екстракт ягід пальмового дерева. Максимальне живлення, оптимізована продуктивність Ultra Men's Sport наповнений додатковими поживними речовинами та рослинними компонентами, створеними для максимального живлення та повної підтримки. Незамінні амінокислоти поєднані з унікальною сумішшю з 10 порошків фруктів і овочів, вибором потужних каротиноїдів і багатьом іншим.
VPLab
КУПИТИ
ЦІНА:
639 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 85 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Вітаміни та мінерали
Форма випуску 
Капсули
АРТИКУЛ
2022-10-0276
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Наша унікальна високоактивна формула з 47 ключових поживних речовин оптимізована для чоловічого здоров’я, працездатності та життєвої сили.

Високоміцна суміш із 47 ключових поживних речовин і активних інгредієнтів
П'ять чудових сумішей інгредієнтів
Підтримує чоловіче здоров'я, енергію та бадьорість
Допомагає підтримувати правильну роботу м'язів
90 капсул, які легко проковтнути
Ultra Blend — це унікальна комбінація необхідних вітамінів і мінералів, створена для вашого загального здоров’я та гарного самопочуття.

Гострий розум, енергійне тіло
Дозвольте енергійним вітамінам групи В діяти. Вони тут, щоб підтримувати повсякденну енергію та бадьорість і допомагати зменшити втому. А з Memory Blend ви отримаєте необхідну допомогу для збереження пам’яті, розумової діяльності та когнітивних і психологічних функцій там, де вони повинні бути.

Підтримка імунітету та відновлення
Імунітет, ти у нас є. Вітаміни A і D поєднуються з антиоксидантним захистом вітаміну E, а також високою дозою вітаміну C. Разом вони допомагають захистити вашу імунну систему навіть після інтенсивних фізичних вправ. Хочете швидкого одужання Тут представлена суміш амінокислот із сумішшю L-метіоніну, L-таурину, L-карнітину та L-глутаміну.

Незамінні мінерали
Сильне натискання означає повернення мінералів у ваше тіло. Ultra Men's Sport допомагає відновити необхідні мінерали, такі як магній, кальцій і залізо, які сприяють електролітному балансу, нормальній роботі м’язів і синтезу білка, транспорту кисню, а також підтримують міцність і здоров’я кісток.

Гормональна підтримка
Суміш фруктів і овочів тут для ваших гормонів і хімічного балансу тіла, з цинком для підтримки вашої фертильності, відтворення та рівня тестостерону, а також вітаміном B6, щоб допомогти регулювати гормональну активність. Суміш для здоров’я передміхурової залози підтримує здоров’я передміхурової залози на найвищому рівні завдяки таким інгредієнтам, як порошок з гарбузового насіння, лікопін і екстракт ягід пальмового дерева.

Максимальне живлення, оптимізована продуктивність
Ultra Men's Sport наповнений додатковими поживними речовинами та рослинними компонентами, створеними для максимального живлення та повної підтримки. Незамінні амінокислоти поєднані з унікальною сумішшю з 10 порошків фруктів і овочів, вибором потужних каротиноїдів і багатьом іншим.


Вітаміни та мінерали VPLab Ultra Men's Sport Multivitamin, 90 caps (2022-10-0276) вибрати за доступною вартості 639 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Спортивные витамины и минералы таких брендів, як наприклад: VPLab в каталозі магазина Terrasport
Вітаміни та мінерали VPLab Ultra Men's Sport Multivitamin, 90 caps (2022-10-0276) Вітаміни та мінерали VPLab Ultra Men's Sport Multivitamin, 90 caps (2022-10-0276) - Фото №2 Вітаміни та мінерали VPLab Ultra Men's Sport Multivitamin, 90 caps (2022-10-0276) - Фото №3 Вітаміни та мінерали VPLab Ultra Men's Sport Multivitamin, 90 caps (2022-10-0276) - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Вітаміни та мінерали VPLab Ultra Men's Sport Multivitamin, 90 caps (2022-10-0276)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні вітаміни і мінерали

Давно хотіли зайнятися спортом? Вітаміни та мінерали VPLab Ultra Men's Sport Multivitamin, 90 caps (2022-10-0276) - це Ваш перший крок. В « Спортивні вітаміни і мінерали » є все, що знадобиться спортсмену. Спортивні вітаміни і мінерали здивує Вас своєю оригінальністю. Вітаміни та мінерали Now Foods Methyl B-12 10000mcg, 60 lozenges (100-99-7519639-20) , Вітаміни та мінерали Now Foods Methyl B-12 10000mcg, 60 lozenges (100-99-7519639-20) і Вітаміни та мінерали Now Foods Methyl B-12 10000mcg, 60 lozenges (100-99-7519639-20) від кращих світових виробників 496 Ви можете знайти в нашій категорії Спортивні вітаміни і мінерали . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Спортивні вітаміни і мінерали . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн