Шкарпетки водонепроникні Dexshell Ultra Flex Socks Stripe

КОД ТОВАРУ: 126109
  • Шкарпетки водонепроникні Dexshell Ultra Flex Socks Stripe
  • Шкарпетки водонепроникні Dexshell Ultra Flex Socks Stripe - Фото №2
Шкарпетки водонепроникні Dexshell Ultra Flex Socks Stripe
Тип шкарпеток: водонепроникні. Сезон: весна, літо, осінь. Тришарова структура: Зовнішній шар: 96% нейлон, 3% еластан, 1% гумка для манжет. Середній шар: мембрана Porelle (UK). Внутрішній шар: 70% бамбукового волокна (віскози) і 30% нейлону. Температура прання: 40 С. Колір: різнокольорова смужка. Розмір: L, M, S, XL.
Dexshell
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
490 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 65 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Візерунок
Розмір
S, M, L, XL
Вид
Шкарпетки
Категорія
Унісекс
АРТИКУЛ
DS653STRIPE
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шкарпетки водонепроникні Dexshell Ultra Flex Socks Stripe - відмінний вибір, як для занять екстремальними видами спорту, так і для повсякденного використання в прохолодну пору року. Подовжена модель. Пошиті з тканини з тришарової структурою. Повна водонепроникність за рахунок використання мембранної плівки, яка не дозволяє воді проникати всередину тканини. У той же час, повітря вільно циркулює в обох напрямках, забезпечуючи шкірі ніг оптимально комфортний мікроклімат. Внутрішній шар виготовлений з 70% бамбукового волокна (віскози) і 30% нейлону, середній шар являє собою водонепроникну дихаючу мембрану Porelle (UK), і зовнішній шар пошитий з матеріалу, до складу якого входять: 96% нейлон, 3% еластан, 1% гумка для манжет. Шкарпетки водонепроникні Dexshell Ultra Flex Socks Stripe пошиті з урахуванням особливостей форми ноги. Під час ходьби не сповзають. Прати шкарпетки необхідно вручну в прохолодній воді (не більше 40 ° C). Спочатку необхідно висушити їх вивернутими навиворіт, а потім - з лицьового боку в вертикальному положенні на відкритому повітрі. Щоб шкарпетки не розшарувалися - забороняється сушити їх праскою, на батареях або біля багаття.


Особливості шкарпеток:
- водонепроникні;
- тришарова структура тканини;
- захист від порізів;
- повноцінна вентиляція;
- дуже комфортні для ніг;
- безшовний пошиття;
- подовжена модель;
- анатомічний крій;
- під час ходьби не сповзають;
- стираються вручну при температурі не вище 40 С;
- спортивний дизайн;
- висока якість пошиття.


Характеристики:
Тип шкарпеток: водонепроникні;
Сезон: весна, літо, осінь;
Тришарова структура:
Зовнішній шар: 96% нейлон, 3% еластан, 1% гумка для манжет;
Середній шар: мембрана Porelle (UK);
Внутрішній шар: 70% бамбукового волокна (віскози) і 30% нейлону;
Температура прання: 40 С;
Колір: різнокольорова смужка;
Розмір: L, M, S, XL.


Виробник: Dexshell (Китай).
Dexshell - відомий виробник водонепроникного одягу для спорту, професійної діяльності, відпочинку на природі та щоденного використання. Саме під цим брендом такий одяг вперше стала доступною професійним спортсменам і працівникам галузей з підвищеними вимогами до безпеки. Тришарова структура одягу, пошитого за найсучаснішими технологіями, робить її водонепроникною і комфортною в різних екстремальних умовах. Висока якість, надійність, відмінний спортивний дизайн продукції, що випускається Dexshell продукції дозволили їй завоювати хороші позиції на європейському ринку.


Шкарпетки водонепроникні Dexshell Ultra Flex Socks Stripe підібрати і замовити по які завищеною вартістю 490 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Подарки на день защитника таких торгових марок, як наприклад: Dexshell в онлайн каталозі Терра Спорт
Шкарпетки водонепроникні Dexshell Ultra Flex Socks Stripe Шкарпетки водонепроникні Dexshell Ultra Flex Socks Stripe - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шкарпетки водонепроникні Dexshell Ultra Flex Socks Stripe"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Подарунки на день захисника

Давно планували зайнятися фігурою? Шкарпетки водонепроникні Dexshell Ultra Flex Socks Stripe допоможе на шляху до мети. В « Подарунки на день захисника » є все, що необхідно спортсмену. Подарунки на день захисника обрадує Вас високою якістю. Тренажер для функціонального тренінгу LivePro (LP8400) , Тренажер для функціонального тренінгу LivePro (LP8400) і Тренажер для функціонального тренінгу LivePro (LP8400) від топових світових брендів 2423 Ви зможете побачити в нашій лінійці Подарунки на день захисника . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Подарунки на день захисника . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн