Вудилище матчеве Shimano Catana CX 4,2 м 20 гр

КОД ТОВАРУ: 26322
  • Вудилище матчеве Shimano Catana CX 4,2 м 20 гр
Вудилище матчеве Shimano Catana CX 4,2 м 20 гр
Особливості вудилища: матчеве вудилище. Хлист з карбону XT40. Кільця в оправі з нержавіючої сталі. Катушкодержатель Shimano. Конструкція штекерна. Довжина: 4,2 м. Тест: 20 гр.
Shimano
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
3 425 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 457 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Матеріал
Карбон
Довжина
4,0 - 4,2 м
Кастинг
до 30 г
АРТИКУЛ
CATCX42F
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Вудилище матчеве Shimano Catana CX 4,2 м 20 гр вважається універсальним. Довжина вудилища 4,2 м дозволяє ловити з глухим оснащенням, в той же час забезпечуючи зручність при лові з ковзаючим поплавком. При лові матчем цієї довжини вже можна ловити на дистанції 35-50 метрів, зрозуміло використовуючи важкі поплавці. Отже, довжина 4,2 метра є найбільш оптимальною для освоєння матчевої ловлі і є досить універсальною надалі. Завдяки розвитку технологій катушкотримач Shimano, кільця в оправі з нержавіючої сталі більш доступні багатьом рибалкам. Ніякої економії і на кількості кілець - на 13- і 14-футовому вудилищах їх варто по 15 штук, а на 15-футовому - 16.
Вудилище матчеве Shimano Catana CX 4,2 м 20 гр є відмінним вибором для початківців.

Особливості вудилища:
- матчеве вудилище;
- хлист з карбону XT40;
- кільця в оправі з нержавіючої сталі;
- катушкотримач Shimano;
- конструкція штекерна.

Вудилище матчеве Shimano Catana CX 4,2 м 20 гр - обіцяє вдалу риболовлю!

Характеристики:
Тип:
матчеві.
Сезон: Літо.
Довжина: 4,2 м.
Довжина в складеному вигляді: 1,46 м.
Вага: 275 г.
Матеріал: карбон.
Кастинг (тест): 20 м
Кількість секцій: 3.
Конструкція: штекерна.

Виробник: Shimano (Японія).
Shimano - японська компанія, один з найбільших в світі виробників устаткування для велосипедів, а також спорядження для риболовлі та гребли. Компанія гарантує якісний товар і послуги, які є надійними і яким Ви довіряєте. Вудилища і котушки цієї компанії неодноразово відзначені престижними міжнародними нагородами, їх виробництво здійснюється на підставі сучасних технологій, які постійно вдосконалюються.


Вудилище матчеве Shimano Catana CX 4,2 м 20 гр підібрати і купити за реальною ціною 3 425 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Рыболовные удилища таких торгових марок, як наприклад: Shimano в електронному магазині Terra Sport
Вудилище матчеве Shimano Catana CX 4,2 м 20 гр

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Вудилище матчеве Shimano Catana CX 4,2 м 20 гр"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно хочете зайнятися фігурою? Вудилище матчеве Shimano Catana CX 4,2 м 20 гр допоможе почати легко. В « Рибальські вудилища » є все, що Вам знадобиться. Рибальські вудилища обрадує Вас своєю надійністю. Вудилище коропове Lineaeffe Specimen Carp Carbon 3,60 м 125 гр , Вудилище коропове Lineaeffe Specimen Carp Carbon 3,60 м 125 гр і Вудилище коропове Lineaeffe Specimen Carp Carbon 3,60 м 125 гр від кращих світових постачальників 2629 Ви зможете знайти в нашій лінійці Рибальські вудилища . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Рибальські вудилища . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн