Вудилище фідерне Balzer Magna Special Feeder 3,6 м 145 гр

КОД ТОВАРУ: 26300
  • Вудилище фідерне Balzer Magna Special Feeder 3,6 м 145 гр
Вудилище фідерне Balzer Magna Special Feeder 3,6 м 145 гр
Особливості: карбонове вудилище, високомодульний карбон IM-6, набір сигналізаторів клювання, бічний квівертіп (бічний сигналізатор клювання), для лову з широким ваговим діапазоном оснасток на водоймах різних типів, комплектується трьома змінними вершинками квівертіпа різного ладу, надійність. Довжина: 3,6 м. Тест: 145 гр.
Balzer
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 217 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 296 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Матеріал
Карбон
Довжина
3,4 - 3,6 м
Кастинг
до 180 г
АРТИКУЛ
11633 360
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Вудилище фідерне Balzer Magna Special Feeder 3,6 м 145 гр - вудилище, виготовлене з високомодульного карбону IM-6. Дані фідери розроблені Лутцем Хюльсом. У даній серії застосована одна з перших розробок Лутца Хюльса - бічний квівертіп (бічний сигналізатор клювання). Ці фідери відрізняє висока надійність і якість виготовлення. Magna International досі є найпопулярнішою і найбільш продаваною серією фідерів в Західній Європі.
Вудилище фідерне Balzer Magna Special Feeder 3,6 м 145 гр - універсальне і недороге штекерное фідерне вудилище для лову з широким ваговим діапазоном оснасток на водоймах різних типів. При сильному вітрі можна поставити бічний індикатор клювання і опустити вершинку в воду, щоб виключити перешкоди від хвилі і вітру і чітко контролювати клювання. Такий варіант оснащення особливо зручний при лові в сильно обмеженому просторі, коли вудилище неможливо розташувати паралельно березі.

Особливості фідера:
- карбонове вудилище;
- високомодульний карбон IM-6;
- набір сигналізаторів клювання;
- бічний квівертіп (бічний сигналізатор клювання);
- для лову з широким ваговим діапазоном оснасток на водоймах різних типів;
- комплектується трьома змінними вершинками квівертіпа різного ладу.
- надійність.

Вудилище фідерне Balzer Magna Special Feeder 3,6 м 145 гр - забезпечить повноцінну рибалку!

Характеристики:
Тип:
фідерні.
Довжина: 3,6 м.
Тест: 145 гр.
Матеріал: карбон.
Кількість секцій: 3.

Виробник: Balzer (Німеччина).
Компанія Balzer заснована в Німеччині в 1949 році і вже більше 60 років є одним з провідних розробників і виробників риболовних снастей в Європі. З дня заснування і по сьогоднішній день, компанія є єдиним сімейним підприємством в Німеччині серед великих виробників снастей. Фірма Balzer виробляє найнадійніші вудилища в Німеччині. Якщо мова заходить про вудилищах, котушках, вертлюжком, поплавцях, штучних принадах, подсачка, аксесуарах, сумках, одязі - сьогодні Balzer пропонує абсолютно все для проведення успішного і повного подій дня на рибалці. Завдяки інноваціям і якості Balzer створив комплекс рибальських знарядь, рівних якому немає в Європі за співвідношенням ціна-якість.


Вудилище фідерне Balzer Magna Special Feeder 3,6 м 145 гр купити за вигідною ціною 2 217 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Рыболовные удилища таких виробників, як наприклад: Balzer в магазині terrasport.ua
Вудилище фідерне Balzer Magna Special Feeder 3,6 м 145 гр

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Вудилище фідерне Balzer Magna Special Feeder 3,6 м 145 гр"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Вудилище фідерне Balzer Magna Special Feeder 3,6 м 145 гр буде Вашим першим кроком. В « Рибальські вудилища » є все, що необхідно спортсмену. Рибальські вудилища здивує Вас своєю якістю. Вудилище телескопічне Lineaeffe Unica Advanced Edition Anelli Legati 7 м до 5-20 г , Вудилище телескопічне Lineaeffe Unica Advanced Edition Anelli Legati 7 м до 5-20 г і Вудилище телескопічне Lineaeffe Unica Advanced Edition Anelli Legati 7 м до 5-20 г від знаменитих світових виробників 2629 Ви знайдете в нашому розділі Рибальські вудилища . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Рибальські вудилища . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн