Набір для гри в нарди Manopoulos TXL1KE, 48х50 см;

КОД ТОВАРУ: 237051
  • Набір для гри в нарди Manopoulos TXL1KE, 48х50 см;
  • Набір для гри в нарди Manopoulos TXL1KE, 48х50 см; - Фото №2
Набір для гри в нарди Manopoulos TXL1KE, 48х50 см;
Тип: нарди; Матеріал ігрової дошки: волоський горіх; Матеріал фішок: пластик; Колір: венге; Розмір в розкладеному вигляді (ДхВ): 48х50 см; Комплектація: кейс, шашки, 4 кубика.
Manopoulos
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 137 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 285 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Тип
Нарди
АРТИКУЛ
TXL1KE
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір для гри в нарди Manopoulos TXL1KE, 48х50 см; - це класичний набір популярною у всьому світі гри, що дозволяє не тільки розвивати свої здібності, але і цікаво проводити час в хорошій компанії за партією улюбленої гри. У цьому наборі передбачено багато дрібниць, який додадуть грі естетичну насолоду. Кейс має темне забарвлення венге і виготовлений натурального дерева волоського горіха. Шашки для гри виготовлені з міцного пластику, з лаковим покриттям. При дбайливому використанні шашки прослужать без тріщин і відколів багато років. Так само в ігровий набір входять 4 кубика. В розкладеному вигляді ігрова поверхня має дуже великі розміри, це 48 на 50 сантиметрів.


особливості:

  • ігрова дошка з натурального дерева;
  • великий розмір;
  • пластикові шашки.


Характеристики:
Тип:
нарди;
Матеріал ігрової дошки: волоський горіх;
Матеріал фішок: пластик;
Колір: венге;
Розмір в розкладеному вигляді (ДхВ): 48х50 см;
Розмір упаковки (ДхВхШ): 48х25х8 см;
Комплектація: кейс, шашки, 4 кубика.


Виробник: Manopoulos (Греція).
Торгова марка Manopoulos знаходиться на ринку з 1970 року, реєстрація і основне виробництво знаходиться на території Греції. На сьогоднішній день, компанія Manopoulos займає лідируючі позиції по всьому світу, за якістю продукції, що виробляється в сфері настільних ігор. У торговельній лінійці представлені великою кількість різноманітних наборів в шашки, шахи, нарди та інші. Вся продукція виготовляється виключно з якісної сировини, вся робота виконується вручну. Здобуваю продукцію компанії Manopoulos можна бути впевненим в її якості і довговічності.


Набір для гри в нарди Manopoulos TXL1KE, 48х50 см; вибрати за доступною вартості 2 137 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Нарды таких брендів, як наприклад: Manopoulos в каталозі магазина Terrasport
Набір для гри в нарди Manopoulos TXL1KE, 48х50 см; Набір для гри в нарди Manopoulos TXL1KE, 48х50 см; - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір для гри в нарди Manopoulos TXL1KE, 48х50 см;"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Нарди

Давно хотіли зайнятися спортом? Набір для гри в нарди Manopoulos TXL1KE, 48х50 см; - це Ваш перший крок. В « Нарди » є все, що знадобиться спортсмену. Нарди здивує Вас своєю оригінальністю. Нарди Manopoulos BKK1 48х30 см , Нарди Manopoulos BKK1 48х30 см і Нарди Manopoulos BKK1 48х30 см від кращих світових виробників 163 Ви можете знайти в нашій категорії Нарди . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Нарди . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн