Турнік розсувний ProForm PFICN13

КОД ТОВАРУ: 105606
  • Турнік розсувний ProForm PFICN13
  • Турнік розсувний ProForm PFICN13 - Фото №2
Турнік розсувний ProForm PFICN13
Тип: для тренування вдома. Ширина: 67-91 см. Максимальна вага: 115 кг. Матеріал: сталь і пінний матеріал. Особливості: Зручне кріплення в дверному отворі. Регульована ширина. Хват пом'якшується пінним матеріалом. Надійна фіксація. Виконання вправ вдома. Тренування різних груп м'язів.
ProForm
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
725 грн
ЦІНА: 489 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 65 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Максимальне навантаження
до 120 кг
Тип кріплення
стаціонарний
АРТИКУЛ
PFICN13
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Турнік розсувний ProForm PFICN13 - модель, яку самостійно встановлюють будинку в дверному отворі для виконання вправ і занять фізкультурою. Турнік має регульовану ширину. Установка не займе багато часу і виконується з усіма комплектуючими по інструкції. Турнік надійно фіксований і не зісковзує вниз, витримує до 115 кілограм. Матеріал - сталь, конструкція має пінні вставки для зручності хвата. На ньому тренують м'язи спини, рук і плечового пояса.

особливості:

·          Зручне кріплення в дверному отворі;

·          Регульована ширина;

·          Хват пом'якшується пінним матеріалом;

·          Надійна фіксація;

·          Виконання вправ вдома;

·          Тренування різних груп м'язів.

Характеристики:

  Тип: для тренування вдома;

  Ширина: 67-91 см;

  Максимальна вага: 115 кг;

  Матеріал: сталь і пінний матеріал.

.

Виробник: ProForm (США).

Фірма входить до складу корпорації, яка займається проблемами ваги. Компанія активно залучає вчених з Гарварду для вирішення проблеми ожиріння і допомагає ефективно скинути зайві кілограми. Вся продукція заснована і зроблена з урахуванням біомеханіки людини і фізіологічних здібностей, тому не варто переживати про безпеку продукції. Товари отримали сертифікати якості і дозволені в усьому світі. Вартість продукції повністю відповідає її довговічності і надійності.  


Турнік розсувний ProForm PFICN13 купити за вигідною ціною 489 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Турники и брусья таких торгових марок, як наприклад: ProForm в електронному каталозі Терраспорт
Турнік розсувний ProForm PFICN13 Турнік розсувний ProForm PFICN13 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Турнік розсувний ProForm PFICN13"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Турніки і бруси

Давно мрієте зайнятися спортом? Турнік розсувний ProForm PFICN13 буде Вашим першим кроком. В « Турніки і бруси » є все, що необхідно спортсмену. Турніки і бруси здивує Вас своєю якістю. Гумка для підтягувань (стрічка опору) SportVida Power Band 0-8 кг SV-HK0188 , Гумка для підтягувань (стрічка опору) SportVida Power Band 0-8 кг SV-HK0188 і Гумка для підтягувань (стрічка опору) SportVida Power Band 0-8 кг SV-HK0188 від знаменитих світових виробників 4153 Ви знайдете в нашому розділі Турніки і бруси . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Турніки і бруси . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн