Комплекс предтренировочний Nutrend Turbosnack sachet, 25 мл (NUT-1750)

КОД ТОВАРУ: 251865
  • Комплекс предтренировочний Nutrend Turbosnack sachet, 25 мл (NUT-1750)
Комплекс предтренировочний Nutrend Turbosnack sachet, 25 мл (NUT-1750)
Тип: харчова добавка; Форма: рідка; Склад: вода, глюкоза, Palatinose ™ (Isomaltulose) - джерело фруктози і глюкози, таурин, L-аланін, регулятор кислотності лимонна кислота, яблучна кислота, натуральний смак коли, L-карнозин, сорбат калію, кофеїн, бензоат натрію, підсолоджувачі ацесульфам К , сукралоза .; Об'єм монодозі: 25 мл.
Nutrend
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
41 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 5 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Енергетики
Форма випуску 
Рідина
АРТИКУЛ
NUT-1750
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Комплекс предтренировочний Nutrend Turbosnack sachet, 25 мл (NUT-1750) - професійна харчова добавка від чеського виробника. Відмінно підійде спортсменам для відновлення енергії на остаточному етапі тренувального заняття. Вітамінний склад в поєднанні з кофеїном, таурином і хромом відмінно справляються з енергетичною кризою, підвищують концентрацію. Продукт бажано вжити під час заключного етапу тренування або при енергетичному виснаженні. Для зручного використання стимулятор представлений в пакетах-монодозах. Вживати можна як окремо, так і запивати спортивним напоєм в залежності від того, як швидко потрібно отримати необхідний ефект від препарату. Протягом доби можна використовувати більше однієї дози.

особливості:

  • негайне постачання організму енергією;
  • підвищення концентрації;
  • дозвіл енергетичних криз;
  • практична упаковка;
  • просте використання.

Характеристики:
Тип: харчова добавка;
Форма: рідка;
Склад: вода, глюкоза, Palatinose ™ (Isomaltulose) - джерело фруктози і глюкози, таурин, L-аланін, регулятор кислотності лимонна кислота, яблучна кислота, натуральний смак коли, L-карнозин, сорбат калію, кофеїн, бензоат натрію, підсолоджувачі ацесульфам К , сукралоза .;
Об'єм монодозі: 25 мл.

В 1 порції (25мл):
- енергетична цінність: 288,9 кДж / 68,0 ккал;
- білки - 0,7 г;
- цукориди - 16,3 г;
- цукру - 16,3 г;
- жири - 0;
- L-аланін - 200 мг;
- L-карнозин - 50 мг;
- кофеїн - 25 мг.

Рекомендоване дозування:

  • У разі енергетичного виснаження - 1 флакон (25 мл) прийняти негайно і запити рідиною;
  • Під час заключної стадії навантаження на витривалість - приблизно за 5-10 хвилин до передбачуваної критичної ситуації - 1 флакон;
  • Для негайного відновлення організму - 1 флакон (25 мл) прийняти негайно і запити рідиною;
  • Для дітей молодше 15 років - 1 флакон (25 мл) в день;
  • Не слід перевищувати рекомендовану дозу.

Спосіб застосування:

Випийте весь вміст флакона. Якщо ви ходите досягти швидкого всмоктування і отримати негайний ефект від прийому продукту, ми рекомендуємо запивати продукт спортивним напоєм UNISPORT, ISODRINX. Молоко та алкогольні напої не придатні для запивання продукту. Після відкривання вжити протягом 24 годин.

Виробник: Nutrend (Чехія).
Nutrend - чеський виробник спортивного харчування та дієтичних добавок. Компанія почала працювати з 1993 року і на сьогодні виступає лідером з виробництва даного продукту в своїй країні, а також популярна в понад 20 країнах, в тому числі і в Україні. Асортимент товарів представлений не тільки в сипучому і рідкому вигляді, а також протеїновими і енергетичними батончиками, капсулами, гелями. Вся продукція розроблена за новітніми технологіями і відповідає чеським стандартам якості.


Комплекс предтренировочний Nutrend Turbosnack sachet, 25 мл (NUT-1750) купити за вигідною ціною 41 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Спецпрепараты таких торгових марок, як наприклад: Nutrend в інтернет-магазині Терраспорт
Комплекс предтренировочний Nutrend Turbosnack sachet, 25 мл (NUT-1750)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Комплекс предтренировочний Nutrend Turbosnack sachet, 25 мл (NUT-1750)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спецпрепаратом

Давно мрієте зайнятися спортом? Комплекс предтренировочний Nutrend Turbosnack sachet, 25 мл (NUT-1750) буде Вашим першим кроком. В « Спецпрепаратом » є все, що необхідно спортсмену. Спецпрепаратом здивує Вас своєю якістю. Спецпрепаратом (Омега 3) Muscletech Essential Pure Krill Oil (30 капсул) , Спецпрепаратом (Омега 3) Muscletech Essential Pure Krill Oil (30 капсул) і Спецпрепаратом (Омега 3) Muscletech Essential Pure Krill Oil (30 капсул) від знаменитих світових виробників 501 Ви знайдете в нашому розділі Спецпрепаратом . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спецпрепаратом . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн