Тримач для соски Bino "Серце" 86538

КОД ТОВАРУ: 154688
  • Тримач для соски Bino "Серце" 86538
Тримач для соски Bino
Тип: держатель для соски. Вік: від народження. Матеріал: дерево. Розмір: 2х5,5х25 см. Особливості власника: з натурального дерева; безпечна прищіпка; використана якісна фарба, що не містить небезпечних домішок; має розвиваючу особливість.
Bino
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
181 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 24 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
86538
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Тримач для соски Bino "Серце" 86538 виконаний з натурального дерева. Прикрашений намистинами різних кольорів, форм і розмірів. Безпечна прищіпка зручно кріпиться до одягу малюка. Завдяки даному аксесуару, пустушка дитини на падатиме на підлогу, забруднюватися або втрачатися. Тримач має розвиваючу особливість, сприяє вдосконаленню моторики, допомагає навчитися розрізняти кольори.

Особливості власника:

- з натурального дерева;

- безпечна прищіпка;

- використана якісна фарба, що не містить небезпечних домішок;

- має розвиваючу особливість.

Характеристики:

Тип: держатель для соски;

Вік: від народження;

Матеріал: дерево;

Розмір: 2х5,5х25 см.

Виробник: Bino (Німеччина).

Бренд виробляє дитячі товари, що сприяють гармонійному всебічному розвитку дітей. В асортимент продукції торгової марки входять всілякі іграшки з натурального матеріалу такі як дерев'яні конструктори, кубики, пазли, різні м'які іграшки, меблі, коляски та інші аксесуари для ляльок, високоякісні набори для творчості і так далі.


Тримач для соски Bino "Серце" 86538 купити за вигідною ціною 181 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Для малышей таких торгових марок, як наприклад: Bino в онлайн каталозі Терра Спорт
Тримач для соски Bino "Серце" 86538

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Тримач для соски Bino "Серце" 86538"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Для малюків

Давно мрієте зайнятися спортом? Тримач для соски Bino "Серце" 86538 буде Вашим першим кроком. В « Для малюків » є все, що необхідно спортсмену. Для малюків здивує Вас своєю якістю. Стільчик для годування Lorelli Bravo White Mermaid , Стільчик для годування Lorelli Bravo White Mermaid і Стільчик для годування Lorelli Bravo White Mermaid від знаменитих світових виробників 8965 Ви знайдете в нашому розділі Для малюків . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Для малюків . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн