Тренажер зведення і розведення рук Haukka K267

КОД ТОВАРУ: 262871
  • Тренажер зведення і розведення рук Haukka K267
Тренажер зведення і розведення рук Haukka K267
Зведення і разведніе рук для грудних м'язів і м'язів спини. Тренажер відноситься до ізолюючих вправ. Цей тренажер є одним з улюблених тренажерів як у чоловічій, так і жіночої половини, на цьому тренажері м'язи опрацьовуються більш цілеспрямовано. Грудні м'язи це завжди красиво, також дозволяє збільшити силу при вправі жим лежачи, опрацьовуються м'язи спини, в основному область навколо лопаток. Також часто практикується вправа на розведення рук після жим лежачи, тому що грудні м'язи повинні бути збалансовані і занадто розвинені грудні вимагають потужних антогонистов м'язів на спині. Для високої ефективності опрацювання м'язи потрібен спеціальний тренажер - тренажер зведення і розведення ніг з цілеспрямованої навантаженням, з можливістю регулювати вагу обважнення. Зручні та міцні ППУ сидіння обшиті на тканинній основі кожзамом. Рама пофарбована порошковою фарбою, що має значну стійкість до пошкоджень. Всі крутяться і поворотні механізми забезпечені підшипниками для довговічною плавної роботи. Вага вантажного блоку складає 105 кг, з плитками по 5 кг. Напрямні з нержавіючої сталі також грають не останню роль в плавності ходу вантажу. В цілому ресурс тренажер виготовлений з запасом і виконує всі заявлені характеристики, а також пропрацює більше гарантійного терміну при мінімальному обслуговуванні. Та ж м'яка частина тренажера при акуратному зверненні залишається цілою навіть через 5 років роботи інтенсивної експлуатації в спортивних залах. Характеристики: Висота - 1650 мм .; Довжина - 1700 мм .; Ширина - 920 мм .; Вага користувача - до 150 кг .; Вага стека - 105 кг. Крок навантаження - 5 кг .; Матеріал м'якої частини - спінений пінополіуретан; Матеріал обшивки - зносостійкий шкірозамінник; Товщина металу - 3,5 мм .; Покриття металу - порошкова полімерна фарба; Колір білий; Матеріал напрямних - нержавіюча сталь; Вага - 200 кг. особливості: - Полімерна покраска. - Для стійкості на краях ніжок підйоми. - ППУ спинки анатомічної форми. - Потужна конструкція. - У вузлах тренажера встановлені підшипники. - Напівавтоматичні фіксатори. - Регулювання упорів для ніг. - Тросик в силіконової оплетке. - Тиха робота тренажера. - Гарантія на металеву конструкцію 5 років. - Гарантія на м'яку частину 2 роки. - Вага користувача до 150 кг. - Стек 105 кг.
Haukka
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
43 050 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 5747 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Належність
Професійні
Тип навантаження
Вантажноблокові
Тип тренажера
Вузьконаправлені
Призначення
Для рук, Для торса
АРТИКУЛ
K267
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Зведення і разведніе рук для грудних м'язів і м'язів спини.
Тренажер відноситься до ізолюючих вправ.
Цей тренажер є одним з улюблених тренажерів як у чоловічій, так і жіночої половини, на цьому тренажері м'язи опрацьовуються більш цілеспрямовано. Грудні м'язи це завжди красиво, також дозволяє збільшити силу при вправі жим лежачи, опрацьовуються м'язи спини, в основному область навколо лопаток. Також часто практикується вправа на розведення рук після жим лежачи, тому що грудні м'язи повинні бути збалансовані і занадто розвинені грудні вимагають потужних антогонистов м'язів на спині.


Для високої ефективності опрацювання м'язи потрібен спеціальний тренажер - тренажер зведення і розведення ніг з цілеспрямованої навантаженням, з можливістю регулювати вагу обважнення.

Зручні та міцні ППУ сидіння обшиті на тканинній основі кожзамом.

Рама пофарбована порошковою фарбою, що має значну стійкість до пошкоджень.

Всі крутяться і поворотні механізми забезпечені підшипниками для довговічною плавної роботи. Вага вантажного блоку складає 105 кг, з плитками по 5 кг. Напрямні з нержавіючої сталі також грають не останню роль в плавності ходу вантажу.

В цілому ресурс тренажер виготовлений з запасом і виконує всі заявлені характеристики, а також пропрацює більше гарантійного терміну при мінімальному обслуговуванні. Та ж м'яка частина тренажера при акуратному зверненні залишається цілою навіть через 5 років роботи інтенсивної експлуатації в спортивних залах.

Характеристики:
Висота - 1650 мм .;
Довжина - 1700 мм .;
Ширина - 920 мм .;
Вага користувача - до 150 кг .;
Вага стека - 105 кг.
Крок навантаження - 5 кг .;
Матеріал м'якої частини - спінений пінополіуретан;
Матеріал обшивки - зносостійкий шкірозамінник;
Товщина металу - 3,5 мм .;
Покриття металу - порошкова полімерна фарба;
Колір білий;
Матеріал напрямних - нержавіюча сталь;
Вага - 200 кг.

особливості:
- Полімерна покраска.
- Для стійкості на краях ніжок підйоми.
- ППУ спинки анатомічної форми.
- Потужна конструкція.
- У вузлах тренажера встановлені підшипники.
- Напівавтоматичні фіксатори.
- Регулювання упорів для ніг.
- Тросик в силіконової оплетке.
- Тиха робота тренажера.
- Гарантія на металеву конструкцію 5 років.
- Гарантія на м'яку частину 2 роки.
- Вага користувача до 150 кг.
- Стек 105 кг.

  • Тренованих м'язи Ноги

Тренажер зведення і розведення рук Haukka K267 вибрати за доступною вартості 43 050 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Грузоблочные тренажеры таких брендів, як наприклад: Haukka в каталозі магазина Terrasport
Тренажер зведення і розведення рук Haukka K267

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Тренажер зведення і розведення рук Haukka K267"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Вантажноблокові тренажери

Давно хотіли зайнятися спортом? Тренажер зведення і розведення рук Haukka K267 - це Ваш перший крок. В « Вантажноблокові тренажери » є все, що знадобиться спортсмену. Вантажноблокові тренажери здивує Вас своєю оригінальністю. Тренажер для м'язів згиначів стегна, лежачи BruStyle TC-205 , Тренажер для м'язів згиначів стегна, лежачи BruStyle TC-205 і Тренажер для м'язів згиначів стегна, лежачи BruStyle TC-205 від кращих світових виробників 206 Ви можете знайти в нашій категорії Вантажноблокові тренажери . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Вантажноблокові тренажери . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн