Комбінований тренажер жим ногами і гак машина HAUKKA К243

КОД ТОВАРУ: 260391
  • Комбінований тренажер жим ногами і гак машина HAUKKA К243
  • Комбінований тренажер жим ногами і гак машина HAUKKA К243 - Фото №2
  • Комбінований тренажер жим ногами і гак машина HAUKKA К243 - Фото №3
Комбінований тренажер жим ногами і гак машина HAUKKA К243
Тренажер комбінований жим ногами і гак машина - комерційного класу для використання в спортивних залах. В одному тренажері реалізовано два режими робота для виконання вправ жим ногами і гак машина. Для зміни положень потрібно переставити спинку з однієї платформи на іншу і змінити кут нахилу верхньої платформи. Зміна положень здійснюється пружними фіксаторами, тому потрібно тільки однією рукою відтягнути фіксацію і другий змінити становище. Для плавності пересування платформи використовуються ролики, зі спеціальної зносостійкої марки пластика, що знижує шум і збільшує плавність. У кожному ролику встановлені підшипники, а в станках надається округлість окремо кожному ролику, тому платформа витримує великі навантаження, володіє запасом надійності і їздить плавно, навіть в разі не симетричною постановки ніг не боячись перекосів. Осі спинки і платформи встановлені на підшипникові збірки, регулюються дуже плавно, не мають люфтів, а зміна кута відбувається дуже легко і просто. Спинки тренажера виготовлені з ППУ, що володіє необхідною щільність для комфортних тренувань, спинки ніколи не продаючи дощенту навіть на максимальній завантаженості тренажера. На платформі від ударів встановлені гумові амортизатори. З боків тренажера встановлено страхові упори з обмежувачами на декількох рівнях висоти, які завжди під рукою, адже кут відкидання підібраний таким чином, щоб бути завжди поруч. На тренажер встановлені рукоятки збільшеного діаметру, більш підходящі для такого тренажера, для зручності виконання вправи і посадки в тренажер. У задній частині тренажера встановлені посадочні місця під запасні млинці, що забезпечує організованість поруч з тренажером, значно полегшує зміну ваг тренажера. Поверхні, що труться, такі як напрямні або посадочні під млинці, виготовлені з оцинкованої сталі. Тренажер проводиться в Україні, тому витратні матеріали для тренажера легко доступні в короткі терміни. Характеристики: Висота - 1600 мм .; Довжина - 2300 мм .; Ширина по рамі - 900 мм .; Максимальна ширина - 1600 мм .; Максимальна вага користувача з навантаженням - 150 кг .; Максимальна вага обважнення - до 450 кг .; Діаметр застосовуваних млинців - 50 мм .; Матеріал м'якої частини - спінений пінополіуретан; Матеріал обшивки - зносостійкий шкірозамінник; Товщина металу - 3,5 мм .; Покриття металу - порошкова полімерна фарба; Колір білий; Матеріал посадочних місць і напрямних - оцинкована сталь; Вага - 200 кг. особливості: - Полімерна покраска. - Посадочні під млинці і напрямні з оцинкованої сталі. - ППУ спинки анатомічної форми. - Компенсатори нерівності підлоги. - Потужна конструкція. - У вузлах тренажера встановлені підшипники. - Напівавтоматичні фіксатори. - Дуже плавна робота тренажера. - Гарантія на металеву конструкцію 5 років. - Гарантія на м'яку частину 2 роки. - Навантаження на тренажер до 450 кг. - Вага користувача до 150 кг.
Haukka
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
46 725 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 6238 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Належність
Професійні
Тип навантаження
На вільних вагах
Тип тренажера
Вузьконаправлені
АРТИКУЛ
K243
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Тренажер комбінований жим ногами і гак машина - комерційного класу для використання в спортивних залах.

В одному тренажері реалізовано два режими робота для виконання вправ жим ногами і гак машина. Для зміни положень потрібно переставити спинку з однієї платформи на іншу і змінити кут нахилу верхньої платформи. Зміна положень здійснюється пружними фіксаторами, тому потрібно тільки однією рукою відтягнути фіксацію і другий змінити становище. Для плавності пересування платформи використовуються ролики, зі спеціальної зносостійкої марки пластика, що знижує шум і збільшує плавність. У кожному ролику встановлені підшипники, а в станках надається округлість окремо кожному ролику, тому платформа витримує великі навантаження, володіє запасом надійності і їздить плавно, навіть в разі не симетричною постановки ніг не боячись перекосів.

Осі спинки і платформи встановлені на підшипникові збірки, регулюються дуже плавно, не мають люфтів, а зміна кута відбувається дуже легко і просто. Спинки тренажера виготовлені з ППУ, що володіє необхідною щільність для комфортних тренувань, спинки ніколи не продаючи дощенту навіть на максимальній завантаженості тренажера.

На платформі від ударів встановлені гумові амортизатори. З боків тренажера встановлено страхові упори з обмежувачами на декількох рівнях висоти, які завжди під рукою, адже кут відкидання підібраний таким чином, щоб бути завжди поруч. На тренажер встановлені рукоятки збільшеного діаметру, більш підходящі для такого тренажера, для зручності виконання вправи і посадки в тренажер.

У задній частині тренажера встановлені посадочні місця під запасні млинці, що забезпечує організованість поруч з тренажером, значно полегшує зміну ваг тренажера. Поверхні, що труться, такі як напрямні або посадочні під млинці, виготовлені з оцинкованої сталі. Тренажер проводиться в Україні, тому витратні матеріали для тренажера легко доступні в короткі терміни.

Характеристики:
Висота - 1600 мм .;
Довжина - 2300 мм .;
Ширина по рамі - 900 мм .;
Максимальна ширина - 1600 мм .;
Максимальна вага користувача з навантаженням - 150 кг .;
Максимальна вага обважнення - до 450 кг .;
Діаметр застосовуваних млинців - 50 мм .;
Матеріал м'якої частини - спінений пінополіуретан;
Матеріал обшивки - зносостійкий шкірозамінник;
Товщина металу - 3,5 мм .;
Покриття металу - порошкова полімерна фарба;
Колір білий;
Матеріал посадочних місць і напрямних - оцинкована сталь;
Вага - 200 кг.

особливості:
- Полімерна покраска.
- Посадочні під млинці і напрямні з оцинкованої сталі.
- ППУ спинки анатомічної форми.
- Компенсатори нерівності підлоги.
- Потужна конструкція.
- У вузлах тренажера встановлені підшипники.
- Напівавтоматичні фіксатори.
- Дуже плавна робота тренажера.
- Гарантія на металеву конструкцію 5 років.
- Гарантія на м'яку частину 2 роки.
- Навантаження на тренажер до 450 кг.
- Вага користувача до 150 кг.

  • Тренованих м'язи Ноги
  • призначення Професійне
  • Система навантаження Вільний вага
  • Види вправ Разгибание ніг
  • вага 200.0
  • колір Білий
  • довжина 230.0
  • Ширина 100.0
  • Висота 170.0
  • Особливості Компенсатори нерівності підлоги | Регулювання сидіння по вертикалі | Регулювання сидіння по горизонталі

Комбінований тренажер жим ногами і гак машина HAUKKA К243 вибрати за доступною вартості 46 725 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Тренажеры на свободных весах таких брендів, як наприклад: Haukka в каталозі магазина Terrasport
Комбінований тренажер жим ногами і гак машина HAUKKA К243 Комбінований тренажер жим ногами і гак машина HAUKKA К243 - Фото №2 Комбінований тренажер жим ногами і гак машина HAUKKA К243 - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Комбінований тренажер жим ногами і гак машина HAUKKA К243"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Тренажери на вільних вагах

Давно хотіли зайнятися спортом? Комбінований тренажер жим ногами і гак машина HAUKKA К243 - це Ваш перший крок. В « Тренажери на вільних вагах » є все, що знадобиться спортсмену. Тренажери на вільних вагах здивує Вас своєю оригінальністю. Жим вгору Impulse Sterling Shoulder Press , Жим вгору Impulse Sterling Shoulder Press і Жим вгору Impulse Sterling Shoulder Press від кращих світових виробників 207 Ви можете знайти в нашій категорії Тренажери на вільних вагах . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Тренажери на вільних вагах . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн