Гак машина HAUKKA K233

КОД ТОВАРУ: 260386
  • Гак машина HAUKKA K233
  • Гак машина HAUKKA K233 - Фото №2
  • Гак машина HAUKKA K233 - Фото №3
Гак машина HAUKKA K233
Тренажер гак машина - комерційного класу для використання в спортивних залах. Тренажер виготовлений на основі досвіду використання тренажера на практиці. Всі технології випробувані на практиці і володіють необхідними характеристиками для використання, з великим запасом міцності і надійності, як механічних вузлів, так і фарбування і обшивки. Для плавності пересування платформи використовуються ролики, зі спеціальної марки пластика, що володіє рядом необхідних характеристик, що знижує шум і збільшує плавність, а також гарантує значний ресурс роботи. У кожному ролику встановлені підшипники, а в станках надається округлість окремо кожному ролику, тому платформа витримує великі навантаження, володіє запасом надійності і їздить плавно, навіть в разі не симетричною постановки ніг не боячись перекосів. Осі спинки і платформи встановлені на підшипникові збірки, регулюються дуже плавно, не мають люфтів, а зміна кута відбувається дуже легко і просто. Спинки тренажера виготовлені з ППУ, що володіє необхідною щільність для комфортних тренувань, спинки ніколи не продаючи дощенту навіть на максимальній завантаженості тренажера. На платформі від ударів встановлені гумові амортизатори. З боків тренажера встановлено страхові упори з обмежувачами на декількох рівнях висоти, які завжди під рукою, адже кут відкидання підібраний таким чином, щоб бути завжди поруч, а також дозволяє займатися людям з ростом від 150 до 195 см. На тренажер встановлені рукоятки збільшеного діаметру, більш підходящі для такого тренажера, для зручності виконання вправи і посадки в тренажер. У задній частині тренажера встановлені посадочні місця під запасні млинці, що забезпечує організованість поруч з тренажером, значно полегшує зміну ваг тренажера. Поверхні, що труться, такі як напрямні або посадочні під млинці, виготовлені виключно з нержавіючої сталі, єдиного матеріалу здатного зберегти зовнішній вигляд протягом багатьох років роботи, враховуючи навантаження на поверхню, яка на них доводиться. Характеристики: Висота - 1700 мм .; Довжина - 2300 мм .; Ширина по рамі - 900 мм .; Максимальна ширина - 1600 мм .; Максимальна вага користувача з навантаженням - 150 кг .; Максимальна вага обважнення - до 450 кг .; Діаметр застосовуваних млинців - 50 мм .; Матеріал м'якої частини - спінений пінополіуретан; Матеріал обшивки - зносостійкий шкірозамінник; Товщина металу - 3,5 мм .; Покриття металу - порошкова полімерна фарба; Колір білий; Матеріал посадочних місць - нержавіюча сталь; Вага - 200 кг. особливості: - Полімерна покраска. - Посадочні під млинці та направляючі з нержавіючої сталі. - ППУ спинки анатомічної форми. - Компенсатори нерівності підлоги. - Потужна конструкція. - У вузлах тренажера встановлені підшипники. - Напівавтоматичні фіксатори. - Дуже плавна робота тренажера. - Гарантія на металеву конструкцію 5 років. - Гарантія на м'яку частину 2 роки. - Навантаження на тренажер до 450 кг. - Вага користувача до 150 кг.
Haukka
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
45 150 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 6028 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Належність
Професійні
Тип навантаження
На вільних вагах
Тип тренажера
Вузьконаправлені
АРТИКУЛ
K233
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Тренажер гак машина - комерційного класу для використання в спортивних залах.

Тренажер виготовлений на основі досвіду використання тренажера на практиці. Всі технології випробувані на практиці і володіють необхідними характеристиками для використання, з великим запасом міцності і надійності, як механічних вузлів, так і фарбування і обшивки. Для плавності пересування платформи використовуються ролики, зі спеціальної марки пластика, що володіє рядом необхідних характеристик, що знижує шум і збільшує плавність, а також гарантує значний ресурс роботи. У кожному ролику встановлені підшипники, а в станках надається округлість окремо кожному ролику, тому платформа витримує великі навантаження, володіє запасом надійності і їздить плавно, навіть в разі не симетричною постановки ніг не боячись перекосів.

Осі спинки і платформи встановлені на підшипникові збірки, регулюються дуже плавно, не мають люфтів, а зміна кута відбувається дуже легко і просто. Спинки тренажера виготовлені з ППУ, що володіє необхідною щільність для комфортних тренувань, спинки ніколи не продаючи дощенту навіть на максимальній завантаженості тренажера.

На платформі від ударів встановлені гумові амортизатори. З боків тренажера встановлено страхові упори з обмежувачами на декількох рівнях висоти, які завжди під рукою, адже кут відкидання підібраний таким чином, щоб бути завжди поруч, а також дозволяє займатися людям з ростом від 150 до 195 см. На тренажер встановлені рукоятки збільшеного діаметру, більш підходящі для такого тренажера, для зручності виконання вправи і посадки в тренажер.

У задній частині тренажера встановлені посадочні місця під запасні млинці, що забезпечує організованість поруч з тренажером, значно полегшує зміну ваг тренажера. Поверхні, що труться, такі як напрямні або посадочні під млинці, виготовлені виключно з нержавіючої сталі, єдиного матеріалу здатного зберегти зовнішній вигляд протягом багатьох років роботи, враховуючи навантаження на поверхню, яка на них доводиться.

Характеристики:
Висота - 1700 мм .;
Довжина - 2300 мм .;
Ширина по рамі - 900 мм .;
Максимальна ширина - 1600 мм .;
Максимальна вага користувача з навантаженням - 150 кг .;
Максимальна вага обважнення - до 450 кг .;
Діаметр застосовуваних млинців - 50 мм .;
Матеріал м'якої частини - спінений пінополіуретан;
Матеріал обшивки - зносостійкий шкірозамінник;
Товщина металу - 3,5 мм .;
Покриття металу - порошкова полімерна фарба;
Колір білий;
Матеріал посадочних місць - нержавіюча сталь;
Вага - 200 кг.

особливості:
- Полімерна покраска.
- Посадочні під млинці та направляючі з нержавіючої сталі.
- ППУ спинки анатомічної форми.
- Компенсатори нерівності підлоги.
- Потужна конструкція.
- У вузлах тренажера встановлені підшипники.
- Напівавтоматичні фіксатори.
- Дуже плавна робота тренажера.
- Гарантія на металеву конструкцію 5 років.
- Гарантія на м'яку частину 2 роки.
- Навантаження на тренажер до 450 кг.
- Вага користувача до 150 кг.

  • Тренованих м'язи Ноги
  • призначення Професійне
  • Система навантаження Вільний вага
  • Види вправ Разгибание ніг
  • вага 200.0
  • колір Білий
  • довжина 230.0
  • Ширина 100.0
  • Висота 170.0
  • Особливості Компенсатори нерівності підлоги | Регулювання сидіння по вертикалі | Регулювання сидіння по горизонталі

Гак машина HAUKKA K233 купити за вигідною ціною 45 150 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Тренажеры на свободных весах таких торгових марок, як наприклад: Haukka в електронному каталозі Терраспорт
Гак машина HAUKKA K233 Гак машина HAUKKA K233 - Фото №2 Гак машина HAUKKA K233 - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гак машина HAUKKA K233"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Тренажери на вільних вагах

Давно мрієте зайнятися спортом? Гак машина HAUKKA K233 буде Вашим першим кроком. В « Тренажери на вільних вагах » є все, що необхідно спортсмену. Тренажери на вільних вагах здивує Вас своєю якістю. Гиперэкстензия регулируемая Haukka GR line (GR331W) , Гиперэкстензия регулируемая Haukka GR line (GR331W) і Гиперэкстензия регулируемая Haukka GR line (GR331W) від знаменитих світових виробників 207 Ви знайдете в нашому розділі Тренажери на вільних вагах . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Тренажери на вільних вагах . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн