Тренажер гироскопический для для зап'ястя Tunturi Magic Ball 14TUSFU149

КОД ТОВАРУ: 147592
  • Тренажер гироскопический для для зап'ястя Tunturi Magic Ball 14TUSFU149
Тренажер гироскопический для для зап'ястя Tunturi Magic Ball 14TUSFU149
Тип: гироскопический повербол. К-ть обертів: до 10000 об \ хв. Матеріал: пластик, метал. Колір: жовто-блакитний. Габарити: 10,5х9,5х7 см. Вага: 0,277 кг. Особливості: для зап'ястя; для тренувань і при реабілітації травмованої кисті; зі шнурком для розгону.
Tunturi
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
362 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 48 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Нестандартні
АРТИКУЛ
14TUSFU149
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Тренажер гироскопический для для зап'ястя Tunturi Magic Ball 14TUSFU149 - це гироскопический еспандер, що дозволяє розробити м'язи, починаючи від пальців до плеча. Використання цього тренажера просте: вставляємо шнурок у відведений отвір і закручуємо його всередину, потім різко тягнемо за шнур і починаємо обертати рукою, розкручуючи повербол. Тренуючись по кілька хвилин кожен день, напружуючи при цьому м'язи кисті руки і передпліччя, ви досягнете прекрасних результатів. Синє гумове кільце допомагає утримувати тренажер в руці при великих оборотах.

особливості:
- для зап'ястя;
- для тренувань і при реабілітації травмованої кисті;
- зі шнурком для розгону.

Характеристики:
Тип: гироскопический повербол;
К-ть обертів: до 10000 об \ хв;
Матеріал: пластик, метал;
Колір: жовто-блакитний;
Габарити: 10,5х9,5х7 см;
Вага: 0,277 кг.

Виробник: Tunturi (Фінляндія).
Продукція Tunturi вас не розчарує, так як майже століття компанія відточує процес виготовлення спортивного обладнання. В результаті ви отримуєте не просто спортивний інвентар, а якісний добротний фінський дизайн з впровадженням останніх технологій, нав'язаних часом.

Тренажер гироскопический для для зап'ястя Tunturi Magic Ball 14TUSFU149 підібрати і купити за реальною ціною 362 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Кистевые эспандеры таких торгових марок, як наприклад: Tunturi в електронному магазині Terra Sport
Тренажер гироскопический для для зап'ястя Tunturi Magic Ball 14TUSFU149

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Тренажер гироскопический для для зап'ястя Tunturi Magic Ball 14TUSFU149"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Кистьові еспандери

Давно хочете зайнятися фігурою? Тренажер гироскопический для для зап'ястя Tunturi Magic Ball 14TUSFU149 допоможе почати легко. В « Кистьові еспандери » є все, що Вам знадобиться. Кистьові еспандери обрадує Вас своєю надійністю. Эспандер кистевой "Кольцо" HQ-DD, 31,7 кг (10949) , Эспандер кистевой "Кольцо" HQ-DD, 31,7 кг (10949) і Эспандер кистевой "Кольцо" HQ-DD, 31,7 кг (10949) від кращих світових постачальників 2732 Ви зможете знайти в нашій лінійці Кистьові еспандери . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Кистьові еспандери . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн