Тренажер для преса ProForm AB Glider

КОД ТОВАРУ: 78642
  • Тренажер для преса ProForm AB Glider
  • Тренажер для преса ProForm AB Glider - Фото №2
Тренажер для преса ProForm AB Glider
Особливості тренажера: ідеальний тренажер для будинку, ергономічний, зібраний на надійної сталевий рамі, забезпечує ідеальну геометрію навчального процесу, максимально ефективний для роботи над м'язами преса, наявність цифрового лічильника, зручність, сучасний дизайн. Тренованих м'язи: верхні, нижні м'язи преса і косі м'язи живота. Максимальна вага користувача: 135 кг. Вага тренажера: 22 кг.
ProForm
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 999 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 400 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
PFEVBE13710
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Тренажер для преса ProForm AB Glider характеризується міцністю і надійністю конструкції, що не заважає йому бути ергономічним і досить легким (22 кг). Завдяки наявності транспортувальних коліс тренажер легко переставляється в будь-який зручний місце. Тренажер зібраний на литий сталевий рамі. Все, використані для його виробництва матеріали, відрізняються високою якістю. Цей тренажер забезпечує спортсмена ідеальною геометрією навчального процесу, що дозволяє розвинути всі м'язи черевного преса.
Тренажер для преса ProForm AB Glider дає можливість задіяти всі м'язи черевного преса, включаючи і косі м'язи, так як модель має можливість обертання корпусу на 180 градусів. Тренажер Ab Glider продуманий до дрібниць і має надійну сталеву раму, завдяки чому на ньому може займатися користувач з максимальною вагою 135 кг.

Особливості тренажера:
- ідеальний тренажер для будинку;
- ергономічний;
- зібраний на надійної сталевий рамі;
- забезпечує ідеальну геометрію навчального процесу;
- максимально ефективний для роботи над м'язами преса;
- наявність цифрового лічильника;
- зручність;
- сучасний дизайн.

Тренажер для преса ProForm AB Glider - гарантія повноцінної тренування!

Характеристики:

Тренованих м'язи: верхні, нижні м'язи преса і косі м'язи живота.
Максимальна вага користувача: 135 кг.
Вага тренажера: 22 кг.
Матеріал рами: сталь.

Виробник: ProForm (США).
Тренажери цього виробника характеризуються функціональністю, високою якістю і новітніх комп'ютерних оснащенням. Вони забезпечують користувачеві зручність і гарантують хороший результат тренувань.


Тренажер для преса ProForm AB Glider підібрати і купити за реальною ціною 2 999 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Тренажеры для пресса/живота таких торгових марок, як наприклад: ProForm в електронному магазині Terra Sport
Тренажер для преса ProForm AB Glider Тренажер для преса ProForm AB Glider - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Тренажер для преса ProForm AB Glider"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно хочете зайнятися фігурою? Тренажер для преса ProForm AB Glider допоможе почати легко. В « Тренажери для преса / живота » є все, що Вам знадобиться. Тренажери для преса / живота обрадує Вас своєю надійністю. Тренажер для Преса Ab Tone Magic 50х45х45 см синій , Тренажер для Преса Ab Tone Magic 50х45х45 см синій і Тренажер для Преса Ab Tone Magic 50х45х45 см синій від кращих світових постачальників 6902 Ви зможете знайти в нашій лінійці Тренажери для преса / живота . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Тренажери для преса / живота . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн