Шкарпетки чоловічі X-Socks Trekking Light & Comfort бежеві

КОД ТОВАРУ: 126522
  • Шкарпетки чоловічі X-Socks Trekking Light & Comfort бежеві
Шкарпетки чоловічі X-Socks Trekking Light & Comfort бежеві
Розмір: 35-38. Склад: 60% поліестер,   21% акрил, 1 8% нейлон, 1% еласто н. Висота: третина гомілки. Особливості: Склад з 9 матеріалів. Анатомічний пошиття (Anatomically shaped footbed). Амортизація за рахунок подушечок Rod Type Paddings. зональність шкарпеток і захист ніг від травм (Toe Protector, Achilles Tendon Protector). X - Cross ® Bandage - технологія, що стабілізує суглоби. Мікроканали AirGuide, відводять вологу. Зручна посадка на ногу, не сповзають і не перетискають шкіру.
X-Socks
  • Носки мужские X-Socks Trekking Light & Comfort бежевые
  • Носки мужские X-Socks Trekking Light & Comfort черные
КУПИТИ
ЦІНА:
880 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 117 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Бежевий
Розмір
35-38
Вид
Шкарпетки
Категорія
Чоловіче
АРТИКУЛ
X20278-XH9
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шкарпетки чоловічі X-Socks Trekking Light & Comfort - річ, яка замечательноподходіт для тренувань. Тканина володіє амортизаційними властивостями за рахунок технологій захисту і пом'якшення навантажень на ногу (Rod Type Paddings). Особливо захищені зони сухожиль, голеностопа і п'яти. А ще вони моментально виводять вологу по Мікроканали і стають сухими. Чи не накопичувати неприємний запах допомагає система пошиття, по якій до складу тканини включаються волокна срібла, що вбивають шкідливі мікроорганізми. Самі шкарпетки приємні на дотик, пошиті з урахуванням анатомії, щільно фіксуються на нозі (Self-adjusting cuff). Продумана система мікроканалів забезпечує повітрям ті зони в першу чергу, до яких притиснута взуття. Тому спортсмен завжди відчуває свіжість і комфорт.  

особливості:

·          Склад з 9 матеріалів;

·          Анатомічний пошиття (Anatomically shaped footbed);

·          Амортизація за рахунок подушечок Rod Type Paddings;

·          зональність шкарпеток і захист ніг від травм (Toe Protector, Achilles Tendon Protector);

·          X - Cross ® Bandage - технологія, що стабілізує суглоби;

·          Мікроканали AirGuide, відводять вологу;

·          Зручна посадка на ногу, не сповзають і не перетискають шкіру.


Характеристики:

  Колір: бежевий;

  Розмір: 35/38;

  Склад: 60% поліестер,   21% акрил, 1 8% нейлон, 1% еласто н;

  Висота: третина гомілки.


Виробник: X-Socks (Італія).

Фірма зарекомендувала себе на Олімпійських іграх. Її застосування схвалено Олімпійським комітетом. Виробник запатентував 40 технологій, і щороку отримує призи за впровадження їх в продукцію. Шкарпетки не зношуються і володіють всіма якостями, які необхідні спортсмену. А ще фірма дає гарантію на свої продукти, тому можете не сумніватися в їх якості.  


Шкарпетки чоловічі X-Socks Trekking Light & Comfort бежеві підібрати і купити за реальною ціною 880 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Мужские носки таких торгових марок, як наприклад: X-Socks в електронному магазині Terra Sport
Шкарпетки чоловічі X-Socks Trekking Light & Comfort бежеві

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шкарпетки чоловічі X-Socks Trekking Light & Comfort бежеві"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чоловічі шкарпетки

Давно хочете зайнятися фігурою? Шкарпетки чоловічі X-Socks Trekking Light & Comfort бежеві допоможе почати легко. В « Чоловічі шкарпетки » є все, що Вам знадобиться. Чоловічі шкарпетки обрадує Вас своєю надійністю. Комплект термоносков Craft Warm Hight 2-pack Sock AW 17 (1905545-999900) - 34/36 , Комплект термоносков Craft Warm Hight 2-pack Sock AW 17 (1905545-999900) - 34/36 і Комплект термоносков Craft Warm Hight 2-pack Sock AW 17 (1905545-999900) - 34/36 від кращих світових постачальників 2140 Ви зможете знайти в нашій лінійці Чоловічі шкарпетки . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Чоловічі шкарпетки . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн