Термошкарпетки унісекс X-Socks Trekking Evolution Black

КОД ТОВАРУ: 126556
  • Термошкарпетки унісекс X-Socks Trekking Evolution Black
  • Термошкарпетки унісекс X-Socks Trekking Evolution Black - Фото №2
  • Термошкарпетки унісекс X-Socks Trekking Evolution Black - Фото №3
  • Термошкарпетки унісекс X-Socks Trekking Evolution Black - Фото №4
  • Термошкарпетки унісекс X-Socks Trekking Evolution Black - Фото №5
Термошкарпетки унісекс X-Socks Trekking Evolution Black
Тип: термошкарпетки. Довжина носка: 3/4. Сезон: зима, осінь. Пол: унісекс. Матеріал: нейлон 46%, поліестер 33%, поліпропілен 18%, еластан 3%. Розмір: 39-41. Колір: Black.
X-Socks
  • Термоноски унисекс X-Socks Trekking Evolution Grey/Anthracite
  • Термоноски унисекс X-Socks Trekking Evolution Black
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
884 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 118 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
39-41
Вид
Шкарпетки
Категорія
Унісекс
АРТИКУЛ
X20317-X42
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термошкарпетки унісекс X-Socks Trekking Evolution Black виготовлені з тканини, що складається з двох шарів, що забезпечують сухе стан ніг методом інтенсивного відведення вологи. Призначені для повсякденного використання або туристичних походів. Бандажна система X-Cross® Bandage забезпечує підтримку ноги і стабілізацію щиколотки, виконана з міцної, еластичної нитки. Технологія Achilles tendon Protector захищає сухожилля і перешкоджає їх травмування. П'ятка виконана за допомогою системи Heel Protector, яка нівелює тертя. Вентиляційні системи Traverse AirFlow і Air-Conditioning Channel якісно виводять вологий, тепле повітря, забезпечуючи безперервну природну циркуляцію. Підошва і пальці мають м'які подушечки, які поглинають ударну дію. Технологія Instep Protector пом'якшує ударне навантаження і тиск на пальці. Система Self-adjusting cuff відповідає за фіксацію носка на нозі завдяки широкому манжету, адаптованому під різні розміри і перешкоджає сповзанню і збивання носка у взутті. Анатомічні прокладки AirFlow AnklePads на виступаючих кісточках захищають від саден і порізів.

Особливості шкарпеток:
- двошаровий матеріал;
- підтримують ноги в сухому стані;
- виконані з використанням сучасних технологій;
- антибактеріальний ефект;
- якісна повітряна циркуляція і відведення вологи;
- захист від травматизму стопи, пальців і ахіллесова сухожилля;
- виняткова зносостійкість.


Характеристики:
Тип:
термошкарпетки;
Довжина носка: 3/4;
Сезон: зима, осінь;
Пол: унісекс;
Матеріал: нейлон 46%, поліестер 33%, поліпропілен 18%, еластан 3%;
Розмір: 39-41;
Колір: Black.


Виробник: X-Socks (Швейцарія).
X-Socks є широко відомим представником італійської компанії «Trere Innovation». Технології, які використовуються у виготовленні продукції бренду, розробляються швейцарської лабораторією, а виробництво всіх товарів сконцентровано виключно в Італії.


Термошкарпетки унісекс X-Socks Trekking Evolution Black купити за вигідною ціною 884 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Женские носки таких торгових марок, як наприклад: X-Socks в електронному каталозі Терраспорт
Термошкарпетки унісекс X-Socks Trekking Evolution Black Термошкарпетки унісекс X-Socks Trekking Evolution Black - Фото №2 Термошкарпетки унісекс X-Socks Trekking Evolution Black - Фото №3 Термошкарпетки унісекс X-Socks Trekking Evolution Black - Фото №4 Термошкарпетки унісекс X-Socks Trekking Evolution Black - Фото №5

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термошкарпетки унісекс X-Socks Trekking Evolution Black"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі шкарпетки

Давно мрієте зайнятися спортом? Термошкарпетки унісекс X-Socks Trekking Evolution Black буде Вашим першим кроком. В « Жіночі шкарпетки » є все, що необхідно спортсмену. Жіночі шкарпетки здивує Вас своєю якістю. Термоноски для велоспорта Lorpen M3USM 4412 (62 100 064 412) - XL , Термоноски для велоспорта Lorpen M3USM 4412 (62 100 064 412) - XL і Термоноски для велоспорта Lorpen M3USM 4412 (62 100 064 412) - XL від знаменитих світових виробників 2154 Ви знайдете в нашому розділі Жіночі шкарпетки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Жіночі шкарпетки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн