Палки трекінгові Salewa Sign чорні

КОД ТОВАРУ: 121421
  • Палки трекінгові Salewa Sign чорні
Палки трекінгові Salewa Sign чорні
  Колір чорний; Сезон: зима, літо; Вага: 245 г; Кількість секцій: 3 шт; Наконечник: карбідний сплав; Максимальна висота: 145 см. Особливості: Забезпечують стійкість, запобігаючи падіння і травми; Сприяють збільшенню швидкості руху; Знижують навантаження на суглоби ніг; Полегшують проходження важких ділянок шляху.
Salewa
  • Палки треккинговые Salewa Sign желтые
  • Палки треккинговые Salewa Sign черные
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 535 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 205 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
013.003.0544
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Палки трекінгові Salewa Sign чорні допоможуть вам підтримувати рівновагу і стійкість при занятті гірським туризмом або альпінізмом. Дані палиці складаються з декількох сегментів, які висуваються одна з одної, при цьому фіксуючи на певну довжину.
За допомогою таких палиць значно зменшується рівень навантаження на ноги і коліна. Компактність трекінгових палиць дозволить вам легко поміщати їх всередину рюкзака або прикріпити їх зовні.


особливості:
- Забезпечують стійкість, запобігаючи падіння і травми;
- Сприяють збільшенню швидкості руху;
- Знижують навантаження на суглоби ніг;
- Чи полегшують проходження важких ділянок шляху.


Характеристики:
Колір:
чорний;
Сезон: зима, літо;
Вага: 245 г;
Кількість секцій: 3 шт;
Наконечник: карбідний сплав;
Максимальна висота: 145 см.


Виробник: Salewa (Німеччина)
Німецька компаніч Salewa займає лідируюче місце за твором надійного спорядження для відпочинку і подорожей. Дана компанія робить все, щоб мандрівники знайшли необхідні спорядження серед їхньої продукції, створюваної по найбільш актуальним технологіям і розробкам.


Палки трекінгові Salewa Sign чорні вибрати за доступною вартості 1 535 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Треккинговые палки таких брендів, як наприклад: Salewa в каталозі магазина Terrasport
Палки трекінгові Salewa Sign чорні

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Палки трекінгові Salewa Sign чорні"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Трекінгові палиці

Давно хотіли зайнятися спортом? Палки трекінгові Salewa Sign чорні - це Ваш перший крок. В « Трекінгові палиці » є все, що знадобиться спортсмену. Трекінгові палиці здивує Вас своєю оригінальністю. Палки для скандинавской ходьбы Gabel Light NCS 105, 2 шт. (7008341361050) , Палки для скандинавской ходьбы Gabel Light NCS 105, 2 шт. (7008341361050) і Палки для скандинавской ходьбы Gabel Light NCS 105, 2 шт. (7008341361050) від кращих світових виробників 907 Ви можете знайти в нашій категорії Трекінгові палиці . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Трекінгові палиці . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн