Точилка для ножів механічна EdgeWare 50487

КОД ТОВАРУ: 76384
  • Точилка для ножів механічна EdgeWare 50487
Точилка для ножів механічна EdgeWare 50487
Особливості точила: новинка, механічна, компактна, підходить для європейських ножів, зручна. Кількість етапів заточки: 2. Абразиви: карбід, кераміка. Вага: 66 р
EdgeWare
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
145 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 19 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
50487
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Точилка для ножів механічна EdgeWare 50487 - компактна 2-х етапна модель, призначена для європейських ножів. Паз в підставі дозволяє зручно розмістити точилку на розі столу. Два етапи заточування на карбідних і керамічних абразивах дозволяють швидко, ефективно і дбайливо заточити навіть самий тупий ніж за пару хвилин.
Точилка для ножів механічна EdgeWare 50487 - просто незамінна в побуті. Неслизьке підставу і конструкція точила роблять її використання зручним і безпечним.

Особливості точила:
- новинка;
- механічна;
- компактна;
- підходить для європейських ножів;
- зручна.

Точилка для ножів механічна EdgeWare 50487 - просто незамінна в побуті!

Характеристики:
Кількість етапів заточки: 2.
Абразиви: карбід, кераміка.
Вага: 66 р

Виробник: EdgeWare (США, зроблено в Китаї).
Торгова марка EdgeWare належить компанії Smith's, яка ось уже 125 років поставляє на світовий ринок чудову високоякісну продукцію. Точила, пропоновані EdgeWare, дозволяють заточувати не тільки ножі, але і ножиці (швейні, господарські, кухонні ножиці). Для цілей заточування технологи компанії використовують природні і штучні абразиви - алмази, карбід, кераміку, синтетичні камені. Компанія удостоїлася звання "The Edge Expert" - "Експерт по гостроті".


Точилка для ножів механічна EdgeWare 50487 купити по які завищеною вартістю 145 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Точилки таких брендів, як наприклад: EdgeWare в каталозі Терра Спорт
Точилка для ножів механічна EdgeWare 50487

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Точилка для ножів механічна EdgeWare 50487"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Стругачки

Давно планували зайнятися фігурою? Точилка для ножів механічна EdgeWare 50487 буде Вашим першим кроком. В « Стругачки » знайдеться все, що Вам знадобиться. Стругачки здивує Вас своєю якістю. Точилка для ножів механічна Chef's Choice CH / 464 , Точилка для ножів механічна Chef's Choice CH / 464 і Точилка для ножів механічна Chef's Choice CH / 464 від знаменитих світових виробників 4014 Ви зможете побачити в нашій категорії Стругачки . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Стругачки . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн