Точилка для ножів механічна EdgeWare 50265

КОД ТОВАРУ: 76383
  • Точилка для ножів механічна EdgeWare 50265
Точилка для ножів механічна EdgeWare 50265
Особливості точила: механічна, триетапна, підходить для європейських / азіатських ножів, можливість регулювання кута абразивних стрижнів, для відновлення кромки призначені алмазні абразиви, для доведення і правки використовуються керамічні абразиви, витримує заводський кут ріжучої кромки. Кут заточування в градусах: 14-24. Кількість етапів заточки: 3. Вага: 0,3 кг.
EdgeWare
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 025 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 270 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
50265
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Точилка для ножів механічна EdgeWare 50265 надає можливість регулювати кут абразивних стрижнів від 14 до 24 градусів. Алмазні абразиви першого етапу призначені для відновлення ріжучої кромки, керамічні абразиви другого етапу - для доведення і правки, третій етап - для редагування ножів з серрейторной заточуванням.
Точилка для ножів механічна EdgeWare 50265 витримувати заводський кут ріжучої кромки і надавати ножів первозданні ріжучі властивості. Підходить для європейських і азіатських ножів.

Особливості точила:
- механічна;
- триетапна;
- підходить для європейських / азіатських ножів;
- можливість регулювання кута абразивних стрижнів;
- для відновлення кромки призначені алмазні абразиви;
- для доведення і правки використовуються керамічні абразиви;
- витримує заводський кут ріжучої кромки.

Точилка для ножів механічна EdgeWare 50265 - якість, простота, безпека!

Характеристики:
Кут заточування в градусах: 14-24.
Кількість етапів заточки: 3.
Вага: 0,3 кг.

Виробник: EdgeWare (США, зроблено в Китаї).
Торгова марка EdgeWare належить компанії Smith's, яка ось уже 125 років поставляє на світовий ринок чудову високоякісну продукцію. Точила, пропоновані EdgeWare, дозволяють заточувати не тільки ножі, але і ножиці (швейні, господарські, кухонні ножиці). Для цілей заточування технологи компанії використовують природні і штучні абразиви - алмази, карбід, кераміку, синтетичні камені. Компанія удостоїлася звання "The Edge Expert" - "Експерт по гостроті".


Точилка для ножів механічна EdgeWare 50265 купити по реально виправданою вартості 2 025 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Точилки таких брендів, як наприклад: EdgeWare в інтернет каталозі Терраспорт
Точилка для ножів механічна EdgeWare 50265

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Точилка для ножів механічна EdgeWare 50265"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Стругачки

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Точилка для ножів механічна EdgeWare 50265 допоможе досягти мети. В « Стругачки » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Стругачки порадує Вас високою якістю. Work Sharp Точилка электрическая WSKTS-KO-G (только платформа, без точильного модуля) , Work Sharp Точилка электрическая WSKTS-KO-G (только платформа, без точильного модуля) і Work Sharp Точилка электрическая WSKTS-KO-G (только платформа, без точильного модуля) від кращих світових брендів 4014 Ви побачите в нашій категорії Стругачки . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Стругачки . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн