Точилка для ножів механічна EdgeWare 50241

КОД ТОВАРУ: 76382
  • Точилка для ножів механічна EdgeWare 50241
Точилка для ножів механічна EdgeWare 50241
Особливості точила: механічна, підходить для будь-яких ножів з прямим лезом, підходить для заточування ножиць, наявність карбідних і керамічних абразивів, швидка, ефективна, нековзна основа, прогумована рукоятка. Кількість етапів заточки: 2. Колір: біло-чорний. Термін служби 1500 заточек. Вага: 0,25 кг.
EdgeWare
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
465 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 62 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
50241
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Точилка для ножів механічна EdgeWare 50241 дозволяє заточувати будь ножі (кухонні, туристичні) з прямим лезом і ножиці (побутові, кравецькі). Два етапи заточування на карбідних і керамічних абразивах дозволяють швидко, ефективно і дбайливо заточити навіть самий тупий ніж за пару хвилин.
Точилка для ножів механічна EdgeWare 50241 дозволяє швидко і ефективно заточити самий затупився ніж за пару хвилин. Неслизьке підставу і конструкція точила роблять її використання зручним і безпечним.


Особливості точила:
- механічна;
- підходить для будь-яких ножів з прямим лезом;
- підходить для заточування ножиць;
- наявність карбідних і керамічних абразивів;
- швидка;
- ефективна;
- нековзна основа;
- прогумована рукоятка.

Точилка для ножів механічна EdgeWare 50241 - якість, простота, безпека!

Характеристики:
Кількість етапів заточки: 2.
Колір: біло-чорний.
Термін служби 1500 заточек.
Вага: 0,25 кг.


Виробник: EdgeWare (США, зроблено в Китаї).
Торгова марка EdgeWare належить компанії Smith's, яка ось уже 125 років поставляє на світовий ринок чудову високоякісну продукцію. Точила, пропоновані EdgeWare, дозволяють заточувати не тільки ножі, але і ножиці (швейні, господарські, кухонні ножиці). Для цілей заточування технологи компанії використовують природні і штучні абразиви - алмази, карбід, кераміку, синтетичні камені. Компанія удостоїлася звання "The Edge Expert" - "Експерт по гостроті".


Точилка для ножів механічна EdgeWare 50241 підібрати і купити за реальною ціною 465 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Точилки таких торгових марок, як наприклад: EdgeWare в електронному магазині Terra Sport
Точилка для ножів механічна EdgeWare 50241

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Точилка для ножів механічна EdgeWare 50241"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Стругачки

Давно хочете зайнятися фігурою? Точилка для ножів механічна EdgeWare 50241 допоможе почати легко. В « Стругачки » є все, що Вам знадобиться. Стругачки обрадує Вас своєю надійністю. Work Sharp Точилка кухонна механічна Pull Through Kitchen WSKTNPTS-I , Work Sharp Точилка кухонна механічна Pull Through Kitchen WSKTNPTS-I і Work Sharp Точилка кухонна механічна Pull Through Kitchen WSKTNPTS-I від кращих світових постачальників 4014 Ви зможете знайти в нашій лінійці Стругачки . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Стругачки . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн