Точилка для ножів електрична професійна Chef's Choice CH / 2000

КОД ТОВАРУ: 76377
  • Точилка для ножів електрична професійна Chef's Choice CH / 2000
Точилка для ножів електрична професійна Chef's Choice CH / 2000
Особливості точила: під замовлення, електрична, професійна, на алмазних каменях, призначена для використання на професійній кухні, висока потужність, висока продуктивність, проста в управлінні, запатентована система 2-етапної заточування ножа, забезпечує тривалу гостроту ріжучої кромки, підходить для кухонних / побутових / туристичних / кишенькових ножів, зручна, ефективна, безпечна, рекомендується для великих комерційних кухонь. Потужність двигуна: 115 Вт. Тип направляючої кута заточки: пружинна. Кількість етапів заточки: 2. Кут заточування (в градусах): 20. Необхідний час заточування: 1-1,5мін. Вага: 3,3 кг. Термін служби: 3000-4000 циклів заточування.
Chef's Choice
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
14 131 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1886 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
CH-2000
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Точилка для ножів електрична професійна Chef's Choice CH / 2000 призначена для використання на професійній кухні, на підприємствах громадського харчування, в ресторанах і т.п., що вимагають заточування столових приборів в промислових масштабах. Висока потужність і продуктивність дозволяє неймовірно швидко заточувати ножі до стану бритви. Прилад простий в управлінні і не вимагає додаткових професійних навичок під час заточування. В основі верстата - запатентована система 2-етапної заточування ножа, що забезпечує тривалу гостроту ріжучої кромки. На першому етапі відбувається заточка (диски з алмазним абразивом), на другому - доведення і полірування ріжучої кромки (композитними дисками).
Точилка для ножів електрична професійна Chef's Choice CH / 2000 підходить для кухонних, побутових, туристичних і кишенькових ножів. Ця зручна, ефективна та безпечна модель прекрасна заміна роботи професійного майстра із заточування столових приладів. Від'єднуваний точильний модуль легко виймається для миття в посудомийній машині або вручну. Рекомендується для великих комерційних кухонь.

Особливості точила:
- під замовлення;
- електрична;
- професійна;
- на алмазних каменях;
- призначена для використання на професійній кухні;
- висока потужність;
- висока продуктивність;
- проста в управлінні;
- запатентована система 2-етапної заточування ножа;
- забезпечує тривалу гостроту ріжучої кромки;
- підходить для кухонних / побутових / туристичних / кишенькових ножів;
- зручна;
- ефективна;
- безпечна;
- рекомендується для великих комерційних кухонь.

Точилка для ножів електрична професійна Chef's Choice CH / 2000 - високу майстерність заточки!

Характеристики:
Потужність двигуна: 115 Вт.
Тип направляючої кута заточки: пружинна.
Кількість етапів заточки: 2.
Кут заточування (в градусах): 20.
Необхідний час заточування: 1-1,5мін.
Вага: 3,3 кг.
Термін служби: 3000-4000 циклів заточування.


Виробник: Chef's Choice (США).
Торгова марка Chef's Choice належить американській компанії EdgeCraft, заснованої в 1984 році До сьогоднішнього дня підприємство стало світовим лідером у виробництві продукції по ультрасучасним технологіям. Лінійка професійних інструментів EdgeCraft включає численні моделі точилок: від економічних механічних і компактних електричних точилок для домашнього використання до професійних точильних станцій.


Точилка для ножів електрична професійна Chef's Choice CH / 2000 купити за вигідною ціною 14 131 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Точилки таких торгових марок, як наприклад: Chef's Choice в онлайн магазині Терра Спорт
Точилка для ножів електрична професійна Chef's Choice CH / 2000

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Точилка для ножів електрична професійна Chef's Choice CH / 2000"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Стругачки

Давно мрієте зайнятися спортом? Точилка для ножів електрична професійна Chef's Choice CH / 2000 буде Вашим першим кроком. В « Стругачки » є все, що необхідно спортсмену. Стругачки здивує Вас своєю якістю. Точилка для ножів електрична Chef's Choice CH / 310H , Точилка для ножів електрична Chef's Choice CH / 310H і Точилка для ножів електрична Chef's Choice CH / 310H від знаменитих світових виробників 4014 Ви знайдете в нашому розділі Стругачки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Стругачки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн