Точилка для ножів електрична EdgeWare 50163

КОД ТОВАРУ: 76388
  • Точилка для ножів електрична EdgeWare 50163
Точилка для ножів електрична EdgeWare 50163
Особливості точила: електрична, компактна, триетапна, для заточування класичних кухонних ножів з прямим лезом, підходить для заточування ножів з серрейторное лезом, зручна, безпечна, задіяні синтетичні абразиви, стійку основу. Потужність: 28 Вт. Вага: 1,9 кг. 1-ий етап заточування: основна заточка на грубих алмазних дисках (для сильно затуплених ножів); 2ий етап заточування: полірування леза на більш тонких алмазних абразивах; 3ий етап заточування: ручне доведення (полірування ріжучої кромки на ультратонких керамічних пластинах). Покриття точильних пластин: алмазні абразиви і пластини.
EdgeWare
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 737 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 232 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
50163
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Точилка для ножів електрична EdgeWare 50163 призначена для ножів з прямим і серрейторное лезом. Основна заточка здійснюється на грубих алмазних дисках і призначена для сильно затуплених ножів. Другий етап заточування є полірування леза на більш тонких алмазних абразивах. І на третьому етапі здійснюється ручне доведення (полірування ріжучої кромки на ультратонких керамічних пластинах).
Точилка для ножів електрична EdgeWare 50163 має м'яку гумову поверхню і ніжки, які не будуть ковзати по поверхні столу. Точило час від часу потрібно чистити. В основі корпусу є проріз для видалення металевої стружки, сам же корпус точила досить протерти вологою тканиною, а потім сухим рушником, щоб видалити жирні відбитки.


Особливості точила:
- електрична;
- компактна;
- двоетапна;
- для заточування класичних кухонних ножів з прямим лезом;
- підходить для заточування серрейторное ножів;
- зручна;
- безпечна;
- задіяні синтетичні абразиви;
- стійка підстава.

Точилка для ножів електрична EdgeWare 50163 - компактна, зручна, якісна!

Характеристики:
Потужність: 28 Вт.
Вага: 1,9 кг.
Покриття точильних пластин: алмазні абразиви і пластини.

Етапи заточування:
1-ий етап заточування: основна заточка на грубих алмазних дисках (для сильно затуплених ножів).
2-ий етап заточування: полірування леза на більш тонких алмазних абразивах.
3-ий етап заточування: ручне доведення (полірування ріжучої кромки на ультратонких керамічних пластинах).

Виробник: EdgeWare (США, зроблено в Китаї).
Торгова марка EdgeWare належить компанії Smith's, яка ось уже 125 років поставляє на світовий ринок чудову високоякісну продукцію. Точила, пропоновані EdgeWare, дозволяють заточувати не тільки ножі, але і ножиці (швейні, господарські, кухонні ножиці). Для цілей заточування технологи компанії використовують природні і штучні абразиви - алмази, карбід, кераміку, синтетичні камені. Компанія удостоїлася звання "The Edge Expert" - "Експерт по гостроті".


Точилка для ножів електрична EdgeWare 50163 купити за вигідною ціною 1 737 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Точилки таких торгових марок, як наприклад: EdgeWare в онлайн каталозі Терра Спорт
Точилка для ножів електрична EdgeWare 50163

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Точилка для ножів електрична EdgeWare 50163"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Стругачки

Давно мрієте зайнятися спортом? Точилка для ножів електрична EdgeWare 50163 буде Вашим першим кроком. В « Стругачки » є все, що необхідно спортсмену. Стругачки здивує Вас своєю якістю. Точило Lansky Deluxe Sportsmans Sharpener , Точило Lansky Deluxe Sportsmans Sharpener і Точило Lansky Deluxe Sportsmans Sharpener від знаменитих світових виробників 4014 Ви знайдете в нашому розділі Стругачки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Стругачки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн