Точилка для ножів електрична Chef's Choice CH / 316

КОД ТОВАРУ: 76375
  • Точилка для ножів електрична Chef's Choice CH / 316
Точилка для ножів електрична Chef's Choice CH / 316
Особливості точила: електрична, для заточування традиційних азіатських ножів, рівень заводської заточки, дворівнева заточка, забезпечує гоління гостроту ріжучої кромки, автоматично встановлений кут заточування, підійде для ножів з двостороннім європейської заточкою, поетапна заточка. Потужність двигуна: 75 Вт. Тип направляючої кута заточки: пружинна. Кількість етапів заточки: 2. Кут заточування (в градусах): 15. Необхідний час заточування: 1-1,5мін. Вага: 2,1 кг. Термін служби 2000 циклів заточування. Колір чорний.
Chef's Choice
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
3 965 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 529 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
CH-316
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Точилка для ножів електрична Chef's Choice CH / 316 призначена для заточування азіатських ножів: з асиметричною заточуванням ( "сантоку"), з одностороннім заточуванням ( "сашимі"), і для товстих азіатських ножів "Деба". За допомогою цієї точила можна домогтися рівня заводської заточки для ножа азіатського типу, як з одностороннім заточуванням, так і з двостороннім заточуванням. Дворівнева заточка забезпечує гоління гостроту ріжучої кромки. Для зручності використання автоматично встановлений необхідний для ножів азіатського типу кут заточки в 15 градусів.
Точилка для ножів електрична Chef's Choice CH / 316 може також використовуватися для ножів з двостороннім європейської заточуванням. Поетапна заточка: на першому етапі - відбувається заточка ріжучої кромки дисками з алмазним абразивом, на другому етапі - відбувається доведення дрібнозернистим абразивом.

Особливості точила:
- електрична;
- для заточування традиційних азіатських ножів;
- рівень заводської заточки;
- дворівнева заточка;
- забезпечує гоління гостроту ріжучої кромки;
- автоматично встановлений кут заточування;
- підійде для ножів з двостороннім європейської заточкою;
- поетапна заточка.


Точилка для ножів електрична Chef's Choice CH / 316 - професійний рівень заточування!

Характеристики:
Потужність двигуна: 75 Вт.
Тип направляючої кута заточки: пружинна.
Кількість етапів заточки: 2.
Кут заточування (в градусах): 15.
Необхідний час заточування: 1-1,5мін.
Вага: 2,1 кг.
Термін служби 2000 циклів заточування.
Колір: чорний.

Виробник: Chef's Choice (США).
Торгова марка Chef's Choice належить американській компанії EdgeCraft, заснованої в 1984 році До сьогоднішнього дня підприємство стало світовим лідером у виробництві продукції по ультрасучасним технологіям. Лінійка професійних інструментів EdgeCraft включає численні моделі точилок: від економічних механічних і компактних електричних точилок для домашнього використання до професійних точильних станцій.


Точилка для ножів електрична Chef's Choice CH / 316 купити за вигідною ціною 3 965 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Точилки таких торгових марок, як наприклад: Chef's Choice в інтернет-магазині Терраспорт
Точилка для ножів електрична Chef's Choice CH / 316

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Точилка для ножів електрична Chef's Choice CH / 316"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Стругачки

Давно мрієте зайнятися спортом? Точилка для ножів електрична Chef's Choice CH / 316 буде Вашим першим кроком. В « Стругачки » є все, що необхідно спортсмену. Стругачки здивує Вас своєю якістю. Точилка для ножів механічна Ganzo Diamond knife sharpener G506 , Точилка для ножів механічна Ganzo Diamond knife sharpener G506 і Точилка для ножів механічна Ganzo Diamond knife sharpener G506 від знаменитих світових виробників 4014 Ви знайдете в нашому розділі Стругачки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Стругачки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн