Точилка для ножів електрична Chef's Choice CH / 110H

КОД ТОВАРУ: 76368
  • Точилка для ножів електрична Chef's Choice CH / 110H
Точилка для ножів електрична Chef's Choice CH / 110H
Особливості точила: електрична, підходить для заточування ножів зі звичайним / серрейторное лезом, триетапна заточка ножів, точильні диски покриті 100% -ми алмазними абразивами, запатентовані система магнітних напрямних, автоматично встановлюється кут заточування, легка і безпечна заточка, наявність стадії попередньої заточки, заточує лезо від Больстер до кінчика, підходить для відновлення сильно пошкоджених ножів. Потужність двигуна: 65 Вт. Тип направляючої кута заточки: магнітний. Кількість етапів заточки: 3. Кут заточування (в градусах): 20. Необхідний час заточування: 1-2 хв. Вага: 2 кг. Колір: хром.
Chef's Choice
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
4 455 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 595 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
CH-110H
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Точилка для ножів електрична Chef's Choice CH / 110H підходить для кухонних, побутових, туристичних і кишенькових ножів. Заточення ножа відбувається в 3 етапи (попередня заточка, заточка, доведення дрібнозернистим абразивом). 100% -ві алмазні абразиви, що покривають точильні елементи, дозволяють домогтися гострого, як у бритви, краю леза ножа.
Точилка для ножів електрична Chef's Choice CH / 110H завдяки наявності запатентованої системи магнітних напрямних Bilevel® автоматично встановлює правильний кут заточування в 20 градусів для легкої і безпечної заточки. Точилка схвалена професійними кухарями в усьому світі і незамінна в побутовому домашньому використанні.

Особливості точила:
- електрична;
- підходить для заточування ножів зі звичайним / серрейторное лезом;
- триетапна заточка ножів;
- точильні диски покриті 100% - ми алмазними абразивами;
- запатентовані система магнітних напрямних;
- автоматично встановлюється кут заточування;
- легка і безпечна заточка;
- наявність стадії попередньої заточки;
- заточує лезо від Больстер до кінчика;
- підходить для відновлення сильно пошкоджених ножів.

Точилка для ножів електрична Chef's Choice CH / 110 - незамінна в побуті!

Характеристики:
Потужність двигуна: 65 Вт.
Тип направляючої кута заточки: магнітний.
Кількість етапів заточки: 3.
Кут заточування (в градусах): 20.
Необхідний час заточування: 1-2 хв.
Вага: 2 кг.
Колір: хром.

Виробник: Chef's Choice (США).
Торгова марка Chef's Choice належить американській компанії EdgeCraft, заснованої в 1984 році До сьогоднішнього дня підприємство стало світовим лідером у виробництві продукції по ультрасучасним технологіям. Лінійка професійних інструментів EdgeCraft включає численні моделі точилок: від економічних механічних і компактних електричних точилок для домашнього використання до професійних точильних станцій.


Точилка для ножів електрична Chef's Choice CH / 110H купити за вигідною ціною 4 455 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Точилки таких торгових марок, як наприклад: Chef's Choice в онлайн каталозі Терра Спорт
Точилка для ножів електрична Chef's Choice CH / 110H

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Точилка для ножів електрична Chef's Choice CH / 110H"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Стругачки

Давно мрієте зайнятися спортом? Точилка для ножів електрична Chef's Choice CH / 110H буде Вашим першим кроком. В « Стругачки » є все, що необхідно спортсмену. Стругачки здивує Вас своєю якістю. Точило Lansky Deluxe Sportsmans Sharpener , Точило Lansky Deluxe Sportsmans Sharpener і Точило Lansky Deluxe Sportsmans Sharpener від знаменитих світових виробників 4014 Ви знайдете в нашому розділі Стругачки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Стругачки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн