Точилка для ножів Apex Edge Pro System репліка

КОД ТОВАРУ: 76526
  • Точилка для ножів Apex Edge Pro System репліка
  • Точилка для ножів Apex Edge Pro System репліка - Фото №2
Точилка для ножів Apex Edge Pro System репліка
Особливості точила: професійна, для заточування різних типів ножів, регульований кут заточування, камені різної зернистості, зручна підставка для ножа, завдяки липучкам легко кріпиться до поверхні столу, надійна робота всіх механізмів і вузлів, легко чиститься, комплектується зручним чохлом / м'якою серветкою / маркером . Регульовані кути заточування (в градусах): 10/15/18/21/24. Зернистість входять в комплект каменів: 180/400/800/1500.
Другие
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 012 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 135 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
AEP
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Точилка для ножів Apex Edge Pro System репліка - професійний інструмент для заточування різних типів ножів. Конструктивні особливості точила дозволяють працювати з широким діапазоном розмірів клинків, допускаючи навіть 89 мм в ширину, а також різними типами лез, включаючи серрейторное (зубчасті). Простота в підборі практично будь-якого потрібного кута заточування і можливість вибору точно такого ж кута повторно істотно полегшує завдання відновлення гостроти ваших ножів. Камені різної зернистості легко промиваються від забруднень, їх можна швидко помітити буквально одним рухом руки. Вони дбайливо знімають зайвий метал з ножів, не допускаючи їх перегрівання, і точно витримує заданий кут ріжучої кромки. Зручна підставка для ножа надійно і стійко кріпиться до гладкої поверхні столу за допомогою липучок. Всі механізми і вузли точила працюють надійно і чітко.
Точилка для ножів Apex Edge Pro System репліка поставляється в зручному і якісному чохлі з щільного матеріалу. У ньому над усіма речами і деталі зручно і надійно розташовані кожен на своєму місці. Для догляду за точила досить регулярного очищення.

особливості:
- професійна;
- для заточування різних типів ножів;
- регульований кут заточування;
- камені різної зернистості;
- зручна підставка для ножа;
- завдяки липучкам легко кріпиться до поверхні столу;
- надійна робота всіх механізмів і вузлів;
- легко чиститься;
- комплектується зручним чохлом / м'якою серветкою / маркером.

Точилка для ножів Apex Edge Pro System репліка - гарантує професійну заточку будь-яких ножів!

Характеристики:
Регульовані кути заточування (в градусах): 10/15/18/21/24.
Кількість каменів: 4.
Зернистість входять в комплект каменів: 180/400/800/1500.


Точилка для ножів Apex Edge Pro System репліка купити за вигідною ціною 1 012 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Точилки таких торгових марок, як наприклад: Другие в електронному каталозі Терраспорт
Точилка для ножів Apex Edge Pro System репліка Точилка для ножів Apex Edge Pro System репліка - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Точилка для ножів Apex Edge Pro System репліка"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Стругачки

Давно мрієте зайнятися спортом? Точилка для ножів Apex Edge Pro System репліка буде Вашим першим кроком. В « Стругачки » є все, що необхідно спортсмену. Стругачки здивує Вас своєю якістю. Точилка для ножів і ножиць електромеханічна EdgeWare 50066 , Точилка для ножів і ножиць електромеханічна EdgeWare 50066 і Точилка для ножів і ножиць електромеханічна EdgeWare 50066 від знаменитих світових виробників 4014 Ви знайдете в нашому розділі Стругачки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Стругачки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн