Гра настільна Thinkers 6-9 років. ерудиція

КОД ТОВАРУ: 109994
  • Гра настільна Thinkers 6-9 років. ерудиція
  • Гра настільна Thinkers 6-9 років. ерудиція - Фото №2
  • Гра настільна Thinkers 6-9 років. ерудиція - Фото №3
Гра настільна Thinkers 6-9 років. ерудиція
Thinkers
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
180 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 24 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
Th-06-04
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Кожен день в майбутньої довгої і цікавого життя нашим дітям доведеться стикатися з тисячею фактів, подій і явищ. Однак більша частина отриманих знань можуть виявитися не дуже корисними в повсякденному житті, а підготувати дитину до всього практично неможливо. Тільки від нас з вами залежить те, наскільки добре наше підростаюче покоління буде готове зустріти очікують їх труднощів. Ким вони виростуть лідерами або аутсайдерами - залежить тільки від нас.

Але як же зробити так, щоб накопичений життєвий досвід можна було застосувати в будь-якій ситуації? Відповідь проста: головне не самі знання, а вміння мислити і знаходити потрібні відповіді, здатність бути конкуретноспособним! Саме це твердження лежить в основі популярної серії розвиваючих ігор Thinkers для дітей. Це ігри, що складаються з захоплюючих завдань, для відповідей на які гравцям знадобляться гнучкість розуму і нестандартність мислення, а не попередні знання.

Настільна гра Thinkers є вікторину, в якій юним гравцям належить використовувати своє мислення для вирішення різних каверзних задачок. Кожна завдання в грі представлена у вигляді картки на одній стороні якої зазначена умова завдання, а на іншій - вірну відповідь. Зустрічаються в грі завдання ставляться до різних областей знань, але об'єднує їх загальна ідея. Для вирішення запропонованих завдань немає необхідності застосовувати конкретні факти. Завдання учасників в процесі обговорення знайти правильну відповідь, використовуючи тільки логічні міркування.

Хочемо звернути увагу дбайливих батьків, які хочуть бачити в своєму підростаючому дитині істинного переможця, що вік 6-9 років є дуже важливим в житті вашого малюка. Саме в цей час в дитині закладаються ключові системи життєвих цінностей, морально-етичні та творчі установки. У цей час дуже важливо акуратно підходити до виховання свого чада, намагаючись виробляти в дитині ті якості, які допоможуть йому в подальшому житті. В основу гри Thinkers для дітей, як і у всій серії Thinkers, закладена нестандартна технологія, заснована на системі вправ, які розвивають аналітичні здібності та інтелект. Завдання цього випуску описують найпростіші моделі і вчать дитину робити самостійні логічні висновки, встановлювати найпростіші причинно-наслідкові цепочкі.Вот кілька прикладів завдань з даного набору:

- Петя отримав 10 сторінок книжки. Йому залишилося прочитати на 20 сторінок більше, ніж він прочитав. Скільки сторінок в книжці?
- У зоопарку один слон за день з'їдає 30 кг фруктів. Скільки потрібно для прожитку двом слонам на тиждень?
- З коробки цукерок діти з'їли 5 цукерок. Після цього в коробці залишилося на 10 цукерок більше, ніж вони з'їли. Скільки цукерок було в коробці спочатку?
- У Ігоря і Саші різні прізвища - Іванов і Кузнецов. Яке прізвище у кожного хлопчика, якщо Саша на 3 роки молодший від Кузнєцова?
- Петя виготовив каркас куба зі стороною 1 м. З замкнутого дроти, як показано на малюнку. Яка довжина всього проводу?


У настільну гру Thinkers для дітей може грати будь-яку кількість учасників, але при великій кількості гравців буде доцільно розділити гравців на команди. Також бажано, щоб з дітьми грав хоча б один дорослий, який виконує роль судді. Команди по черзі беруть по одній картці з завданням. Після чого всі учасники команди спільно приступають до обговорення. Всі завдання в даному наборі мають приблизно однакову складність. Правильність своєї відповіді команда може перевірити на зворотному боці картки, потім право ходу переходь до наступної команді. За бажанням учасників гра може тривати певний час або завершитися відразу після того, як одна з команд дасть певну кількість правильних відповідей.

склад:
100 карток із завданнями
Інструкція по грі

Характеристики:
Тип: Розвиваюча гра, Вікторина, Для найрозумніших
Видавець: FINART Smart Solutions
Час гри: 30-180 хвилин
Кількість гравців: від 1 гравця
Вік: від 6 до 9 років
Мова російська
Серія: Thinkers


Гра настільна Thinkers 6-9 років. ерудиція купити по які завищеною вартістю 180 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Разные таких брендів, як наприклад: Thinkers в каталозі Терра Спорт
Гра настільна Thinkers 6-9 років. ерудиція Гра настільна Thinkers 6-9 років. ерудиція - Фото №2 Гра настільна Thinkers 6-9 років. ерудиція - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гра настільна Thinkers 6-9 років. ерудиція"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різні

Давно планували зайнятися фігурою? Гра настільна Thinkers 6-9 років. ерудиція буде Вашим першим кроком. В « Різні » знайдеться все, що Вам знадобиться. Різні здивує Вас своєю якістю. Настільна гра Duke "Хрестики - нулики" (2072DK) , Настільна гра Duke "Хрестики - нулики" (2072DK) і Настільна гра Duke "Хрестики - нулики" (2072DK) від знаменитих світових виробників 460 Ви зможете побачити в нашій категорії Різні . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Різні . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн