Гра настільна Thinkers 12-16 років. Уява

КОД ТОВАРУ: 110008
  • Гра настільна Thinkers 12-16 років. Уява
Гра настільна Thinkers 12-16 років. Уява
Тип: Розвиваюча гра, Вікторина, Для найрозумніших Видавець: FINART Smart Solutions Час гри: 30-180 хвилин Кількість гравців: від 1 гравця Вік: від 12 років Мова: російська Серія: Thinkers
Thinkers
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
142 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 19 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
Th-1204
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Уява - це здатність людської свідомості створювати реально існуючі або вигадані образи, а за тим маніпулювати ними. Без уяви неможливо б були такі процеси, як моделювання, планування, творчість, гра і навіть пам'ять.

Thinkers: Уява - відмінний інтелектуальний тренажер для підлітків. Не дивлячись на те, що гра розроблена в жанрі вікторини, суть її полягає зовсім не в достовірному знанні правильних відповідей. Величезну роль тут відіграє уява, здатність змоделювати в своїй фантазії запропоновану ситуацію і знайти правильну відповідь. А чим краще працює уява, чим більше деталей ви можете собі уявити, тим легше і швидше впораєтеся з запропонованим завданням. Саме цьому вчить настільна гра «Thinkers: Уява»: представляти, думати і знаходити правильні рішення.

склад:
100 карток із завданнями
Інструкція по грі

Характеристики:
Тип: Розвиваюча гра, Вікторина, Для найрозумніших
Видавець: FINART Smart Solutions
Час гри: 30-180 хвилин
Кількість гравців: від 1 гравця
Вік: від 12 років
Мова російська
Серія: Thinkers


Гра настільна Thinkers 12-16 років. Уява купити за вигідною ціною 142 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Разные таких торгових марок, як наприклад: Thinkers в онлайн каталозі Терра Спорт
Гра настільна Thinkers 12-16 років. Уява

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гра настільна Thinkers 12-16 років. Уява"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різні

Давно мрієте зайнятися спортом? Гра настільна Thinkers 12-16 років. Уява буде Вашим першим кроком. В « Різні » є все, що необхідно спортсмену. Різні здивує Вас своєю якістю. Гра настільна Katamino (катамін) , Гра настільна Katamino (катамін) і Гра настільна Katamino (катамін) від знаменитих світових виробників 460 Ви знайдете в нашому розділі Різні . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Різні . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн