Гра настільна Thinkers 12-16 років. Логічні пастки

КОД ТОВАРУ: 110009
  • Гра настільна Thinkers 12-16 років. Логічні пастки
Гра настільна Thinkers 12-16 років. Логічні пастки
Тип: Розвиваюча гра, Вікторина, Для найрозумніших Видавець: FINART Smart Solutions Час гри: 30-180 хвилин Кількість гравців: від 1 гравця Вік: від 12 років Мова: російська Серія: Thinkers
Thinkers
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
180 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 24 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
Th-1205
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Логіка (з грецького: наука про правильне мислення) - це розділ математики, який вивчає методи доказів і спростувань. По суті, це наука, яка вивчає способи пізнання обхідним шляхом: не через безпосереднього досвіду контакту з випробуваним предметом або явищем, а з знань, отриманих раніше.

Гра «Логічні пастки» 12-16 років знайомить з відомими логічними парадоксами, вчить думати критично, знаходячи в заплутаних твердженнях замасковані логічні помилки, розвиває вміння швидко оцінювати ситуацію, будувати і аналізувати логічні ланцюжки міркувань.
Мета гри: набрати максимальну кількість балів за відведений для гри час. Учасник, який набрав максимальну кількість балів, стає переможцем гри. Якщо час гри не визначено, то яка виграла вважається та команда, яка першою набере 20 балів за правильні відповіді на завдання.

Використання "інтелектуального тренажера" Thinkers допоможе дитині не тільки просунутися у вирішенні складних інтелектуальних завдань, а й дозволить суттєво випереджати своїх однолітків за рівнем інтелектуального розвитку. Гра Thinkers підготує дитину до прийняття швидких і ефективних рішень у дорослому житті, підвищить його конкурентоспроможність у розвитку власної ділової кар'єри, а дорослим приємно і цікаво провести час з дитиною.

склад:
100 карток із завданнями
Інструкція по грі

Характеристики:
Тип: Розвиваюча гра, Вікторина, Для найрозумніших
Видавець: FINART Smart Solutions
Час гри: 30-180 хвилин
Кількість гравців: від 1 гравця
Вік: від 12 років
Мова російська
Серія: Thinkers


Гра настільна Thinkers 12-16 років. Логічні пастки підібрати і замовити по які завищеною вартістю 180 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Разные таких торгових марок, як наприклад: Thinkers в онлайн каталозі Терра Спорт
Гра настільна Thinkers 12-16 років. Логічні пастки

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гра настільна Thinkers 12-16 років. Логічні пастки"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різні

Давно планували зайнятися фігурою? Гра настільна Thinkers 12-16 років. Логічні пастки допоможе на шляху до мети. В « Різні » є все, що необхідно спортсмену. Різні обрадує Вас високою якістю. Гра настільна Стій! Це моя риба! , Гра настільна Стій! Це моя риба! і Гра настільна Стій! Це моя риба! від топових світових брендів 460 Ви зможете побачити в нашій лінійці Різні . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Різні . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн