Термоштани жіночі Lasting Aura (чорні)

КОД ТОВАРУ: 22106
  • Термоштани жіночі Lasting Aura (чорні)
  • Термоштани жіночі Lasting Aura (чорні) - Фото №2
  • Термоштани жіночі Lasting Aura (чорні) - Фото №3
Термоштани жіночі Lasting Aura (чорні)
Термоштани виготовлені з Seamless 150g, в складі якого 97% поліпропілену, 3% еластану. Матеріал прекрасно відводить вологу і залишає Вашу шкіру абсолютно сухий після активних фізичних навантажень. Можуть використовуватися як повсякденний одяг.
Lasting
  • Термоштаны женские Lasting Aura (белые)
  • Термоштаны женские Lasting Aura (темно-зеленые)
  • Термоштаны женские Lasting Aura (черные)
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 295 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 173 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
SM, L-XL
Вид
Штани
Категорія
Жіноче
Тип
Термоштани
АРТИКУЛ
AURA 9090
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термоштани жіночі Lasting Aura завдяки еластичному матеріалу Seamless 150g, дозволять Вам відчувати комфорт при щоденному використанні, а також при активній фізичному навантаженні.
Seamless 150g складається з: 97% поліпропілену (Siltex), 3% еластану. Володіє властивостями швидкого відведення вологи, завдяки чому Ваша шкіра залишається сухою.
Забезпечує терморегуляцію при низьких температурах. Термоштани відмінно розтягуються і мають анатомічні зони для відчуття більшого комфорту в місцях активного потовиділення.
Штучний волокно Siltex (поліпропілен), завдяки гладкій поверхні, забезпечує швидкий відвід виділеної організмом вологи. Підтримує оптимальний тепловий режим, навіть при дуже низьких температурах.
Термоштани жіночі Lasting Aura рекомендуються для шкарпетки в перехідний період, в якості єдиного кулі одягу, а також взимку - як нижню білизну.
Підходять для: повсякденного носіння, трекінгу, велоспорту, зимових видів спорту.

Особливість матеріалу термоштанами:
- відведення вологи.

Особливості термоштанами:
- тонкий плоский шов;
- захисна зона;
- безшовна в'язка.

Термоштани жіночі Lasting Aura - тривале збереження тепла, навіть при дуже низьких температурах!

Характеристики:
Матеріал: Seamless 150g: 97% поліпропілену, 3% еластану.
Колір: чорний.
Розміри: SM, L-XL.


Переглянути таблицю розмірів Lasting

Виробник: Lasting (Чехія).

Компанія Lasting була заснована в 1991 році, і за короткий період часу змогла завоювати світове визнання і популярність. Білизна для спорту, активного відпочинку і полювання виготовлено з високоякісних матеріалів, які дозволяють відчувати комфорт в одязі даного виробника при активних фізичних навантаженнях.


Термоштани жіночі Lasting Aura (чорні) купити за вигідною ціною 1 295 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Женские лосины, бриджи, комбинезоны таких торгових марок, як наприклад: Lasting в електронному каталозі Терраспорт
Термоштани жіночі Lasting Aura (чорні) Термоштани жіночі Lasting Aura (чорні) - Фото №2 Термоштани жіночі Lasting Aura (чорні) - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термоштани жіночі Lasting Aura (чорні)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі лосини, бриджі, комбінезони

Давно мрієте зайнятися спортом? Термоштани жіночі Lasting Aura (чорні) буде Вашим першим кроком. В « Жіночі лосини, бриджі, комбінезони » є все, що необхідно спортсмену. Жіночі лосини, бриджі, комбінезони здивує Вас своєю якістю. Бриджи женские Avecs 30169-AV розовые - S , Бриджи женские Avecs 30169-AV розовые - S і Бриджи женские Avecs 30169-AV розовые - S від знаменитих світових виробників 2162 Ви знайдете в нашому розділі Жіночі лосини, бриджі, комбінезони . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Жіночі лосини, бриджі, комбінезони . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн