Термоштани жіночі Lasting Tala 4040

КОД ТОВАРУ: 222929
  • Термоштани жіночі Lasting Tala 4040
Термоштани жіночі Lasting Tala 4040
Тип термоштанами: жіночі. Матеріал: 68% nylon tactel (нейлон), 28% siltex (поліпропілен), 4% еластан. Товщина: Medium 200 г / м кв. Технології: Stop Bacteria (захист від поширення бактерій і неприємного запаху), Seamless (бесшовность), Siltex (швидке відведення вологи від тіла). Розмір: L / XL, S / M, XXS / XS. Колір рожевий.
Lasting
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
679 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 91 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Рожевий
Розмір
XXS-XS, SM, L-XL
АРТИКУЛ
002.001.26
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термоштани жіночі Lasting Tala 4040 пошиті з синтетичної тканини середньої щільності - medium 200г / м.кв. Склад тканини: 68% nylon tactel (нейлон), 28% siltex (поліпропілен), 4% еластан. Це відмінний вибір для занять зимовими видами спорту, в тому числі альпінізму. Завдяки облягає крою комфортно сидять на тілі. Добре вентилюються, відводять від тіла зайву вологу. Особливість: захищені від швидкого зносу в зонах найбільшої рухливості.
Термоштани жіночі Lasting Tala 4040 пошиті за сучасними технологіями, включаючи технологію Stop Bacteria, що запобігає розмноженню бактерій і появі неприємного запаху. Завдяки спеціально обробленим плоским швах не натирають шкіру. Швидко сохнуть. Спортивний дизайн. Розмір: L / XL, S / M, XXS / XS. Колір рожевий. Технології: Stop Bacteria (захист від поширення бактерій і неприємного запаху), Seamless (бесшовность), Siltex (швидке відведення вологи від тіла).

Особливості термоштанами:
- жіночі;
- повноцінна довжина;
- для зимових видів спорту;
- еластичні;
- облягаючий крій;
- плоскі шви не натирають шкіру;
- добре вентилюються;
- швидко сохнуть;
- використана технологія Stop Bacteria;
- спортивний дизайн.

Характеристики:
Тип термоштанами: жіночі.
Матеріал: 68% nylon tactel (нейлон), 28% siltex (поліпропілен), 4% еластан.
Товщина: Medium 200 г / м кв.
Технології: Stop Bacteria (захист від поширення бактерій і неприємного запаху), Seamless (бесшовность), Siltex (швидке відведення вологи від тіла).
Розмір: L / XL, S / M, XXS / XS.
Колір: рожевий.

Виробник: Lasting (Чехія).
Lasting - добре відомий виробник різних моделей термобілизни, використовуваного в холодну пору року або в екстремальних кліматичних умовах. Випускаються Lasting футболки, штани, шорти, шкарпетки зручні, як для повсякденного носіння, так і для занять спортом. Все білизна шиється з якісних матеріалів.

Термоштани жіночі Lasting Tala 4040 підібрати і замовити по які завищеною вартістю 679 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Женские штаны и брюки таких торгових марок, як наприклад: Lasting в онлайн каталозі Терра Спорт
Термоштани жіночі Lasting Tala 4040

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термоштани жіночі Lasting Tala 4040"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі штани і штани

Давно планували зайнятися фігурою? Термоштани жіночі Lasting Tala 4040 допоможе на шляху до мети. В « Жіночі штани і штани » є все, що необхідно спортсмену. Жіночі штани і штани обрадує Вас високою якістю. Термоштаны спортивные женские Haster ProClima Hanna Style (SL06-1205) - белые, XS , Термоштаны спортивные женские Haster ProClima Hanna Style (SL06-1205) - белые, XS і Термоштаны спортивные женские Haster ProClima Hanna Style (SL06-1205) - белые, XS від топових світових брендів 2151 Ви зможете побачити в нашій лінійці Жіночі штани і штани . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Жіночі штани і штани . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн