Термос Fjord Nansen One Touch 700 мл

КОД ТОВАРУ: 25993
  • Термос Fjord Nansen One Touch 700 мл
  • Термос Fjord Nansen One Touch 700 мл - Фото №2
Термос Fjord Nansen One Touch 700 мл
Особливості термоса: система One Touch, тривалий час тримає температуру, стильний ергономічний дизайн, високоякісні матеріали, гумове покриття для більшого комфорту. Матеріал: сталь, гума. Обсяг: 0,7 л.
Fjord Nansen
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
537 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 72 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Призначення
Для напоїв
Місткість
0,51 - 0,9 л
Час збереження температури
До 12 години
Матеріал колби
Метал
Обсяг, мл
700
АРТИКУЛ
7706
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термос Fjord Nansen One Touch 0,7 - ідеальний вибір для відпочинку на природі. Такий термос надовго збереже температуру Вашого напою, як гарячого, так і холодного. Ця модель виконана з високоякісної сталі, а зовні покрита гумовою оболонкою для більш зручного хвата.
Термос Fjord Nansen One Touch 0,7 стійкий до механічних пошкоджень. Головною перевагою термоса є система One Touch для швидкого наливання жіткості без відкручування.

Особливості термоса:
- система One Touch;
- тривалий час тримає температуру;
- стильний ергономічний дизайн;
- високоякісні матеріали;
- гумове покриття для більшого комфорту.

Термос Fjord Nansen One Touch 0,7 - ідеальний вибір для активного відпочинку!

Характеристики:
Матеріал:
сталь, гума.
Обсяг: 0,7 л.
Колір: чорний.

Виробник: Fjord Nansen.
Fjord Nansen - продукція Fjord Nansen розроблена з думками про Ваших потребах, натхненна великими подорожами. Коли Ви маєте намір зустріти свою незвідану мрію, Fjord Nansen збирається бути з Вами. Перш ніж Ви зберетеся рушити через безмежний простір, перевірте, чи маєте Ви все, що може стати в нагоді. Fjord Nansen піклується про функціональність і новаторський дизайн. Всі технічні деталі ретельно продумані і перевірені на практиці. Fjord Nansen існує з 1996 року. Багато років досвіду і випробувань, співпраця з користувачами і командою Fjord Nansen, дало нам можливість розробити досконалі товари.


Термос Fjord Nansen One Touch 700 мл купити по реально виправданою вартості 537 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Термосы таких брендів, як наприклад: Fjord Nansen в інтернет каталозі Терраспорт
Термос Fjord Nansen One Touch 700 мл Термос Fjord Nansen One Touch 700 мл - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термос Fjord Nansen One Touch 700 мл"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Термоси

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Термос Fjord Nansen One Touch 700 мл допоможе досягти мети. В « Термоси » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Термоси порадує Вас високою якістю. Термос сталевий Vango Gunmetal, 0,35 л (925256) , Термос сталевий Vango Gunmetal, 0,35 л (925256) і Термос сталевий Vango Gunmetal, 0,35 л (925256) від кращих світових брендів 1094 Ви побачите в нашій категорії Термоси . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Термоси . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн