Термофутболка чоловіча з довгим рукавом Craft Active Extreme Crewneck black / platinum

КОД ТОВАРУ: 99830
  • Термофутболка чоловіча з довгим рукавом Craft Active Extreme Crewneck black / platinum
  • Термофутболка чоловіча з довгим рукавом Craft Active Extreme Crewneck black / platinum - Фото №2
Термофутболка чоловіча з довгим рукавом Craft Active Extreme Crewneck black / platinum
Терморубашка чоловіча Craft Active Extreme Crewneck - легка і еластична форма для тренувань і щоденного використання в зимовий час. Плоскі шви. Розмір: L. Колір: чорний / платиновий. Температура шкарпетки: -25 ... + 15. Матеріал: поліестр. Режим прання: 60 С. Чи не розтягується. Не міняє розмір після прання.
Craft
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
827 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 110 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
S, M, L, XL
Вид
Сорочка
Категорія
Чоловіче
Тип футболки
З довгим рукавом
АРТИКУЛ
190983-9920
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термофутболка з довгим рукавом Craft Active Extreme Crewneck - легка і еластична форма для тренувань і щоденного використання в зимовий час. Тонка еластична тканина зі спіральними швами на рукавах дає можливість рухатися без обмежень, не розтягуючи форму. Тривимірний крій досить ергономічний - сорочка дуже щільно прилягає до тіла і не містить зайвих кишень або опуклих швів. Структура гекса-волокна забезпечує ідеальну терморегуляцію. У теплі воно охладждает, в холоді зігріває, це дає можливість використовувати сорочку на тренуваннях зі змінною активністю. Технологія Coolmax Fresh FX захищає від накопичення неприємних запахів. Ніяких лейблів або етикеток - терморубашка абсолютно універсальна і підійде навіть самим консервативним чоловікам. Легко стирається і не розтягується під час шкарпетки.

особливості:
- плоскі шви;
- немає етикеток, принтів, нашитих лейблов;
- спіральні шви на рукавах;
- не змінює розмір після прання.

Термофутболка з довгим рукавом Craft Active Extreme Crewneck - зігріє кожного спортсмена!

характеристики:
Призначення: зимові види спорту, щоденна носка;
Розмір: S / M / L / XL;
Колір: чорний / платиновий;
Температура шкарпетки: -25 ... + 15;
Матеріал: поліестер;
Режим прання: 60 С.

Виробник: Craft (Швеція).

Шведська фірма Craft заснована в другій половині ХХ століття - один з найпопулярніших виробників термобілизни світу. Висока якість продукції неодноразово було підтверджено міжнародними сертифікатами і нагородами. Розробки проводяться з Олімпійськими чемпіонами, щоб максимально задовольнити всі потреби спортсменів і домогтися найкращого результату. Стильний дизайн робить одяг Craft не тільки функціональної, але й дуже привабливою.


Термофутболка чоловіча з довгим рукавом Craft Active Extreme Crewneck black / platinum купити за вигідною ціною 827 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Мужские футболки и майки таких виробників, як наприклад: Craft в магазині terrasport.ua
Термофутболка чоловіча з довгим рукавом Craft Active Extreme Crewneck black / platinum Термофутболка чоловіча з довгим рукавом Craft Active Extreme Crewneck black / platinum - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термофутболка чоловіча з довгим рукавом Craft Active Extreme Crewneck black / platinum"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чоловічі футболки та майки

Давно мрієте зайнятися спортом? Термофутболка чоловіча з довгим рукавом Craft Active Extreme Crewneck black / platinum буде Вашим першим кроком. В « Чоловічі футболки та майки » є все, що необхідно спортсмену. Чоловічі футболки та майки здивує Вас своєю якістю. Футболка мужская Alpine Pro Abic 4 MTSK216602PB синяя - M , Футболка мужская Alpine Pro Abic 4 MTSK216602PB синяя - M і Футболка мужская Alpine Pro Abic 4 MTSK216602PB синяя - M від знаменитих світових виробників 2136 Ви знайдете в нашому розділі Чоловічі футболки та майки . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Чоловічі футболки та майки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн