Термореглан чоловічий Biotex Reflex Warm art.170ml-01 white

КОД ТОВАРУ: 103927
  • Термореглан чоловічий Biotex Reflex Warm art.170ml-01 white
  • Термореглан чоловічий Biotex Reflex Warm art.170ml-01 white - Фото №2
Термореглан чоловічий Biotex Reflex Warm art.170ml-01 white
Тип: Чоловіче; Колір білий; Призначення: Повсякденна носка, Мультиспорт; Матеріал: Поліпропілен, Поліуретан;
Biotex
  • Термореглан мужской Biotex Reflex Warm art.170ml-01 white
  • Термореглан мужской Biotex Reflex Warm art.170ml-04 black
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 000 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 134 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Розмір
S, M, L, XL
Тип
Реглан
Вид
Реглан
Категорія
Чоловіче
АРТИКУЛ
art.170ml-01
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Для покупки BIOTEX art.170ml зовсім необов'язково бути професійним спортсменом, який виступає за збірну в зимових видах спорту. Термобілизна від цієї марки підходить всім тим, хто любить проводити час на вулиці: кататися на велосипеді або роликах, або ж просто в холодну пору відчуває нестачу тепла.

Згідно з інструкцією від виробника BIOTEX art.170ml рекомендується носити при температурному режимі від п'ятнадцяти градусів тепла до двадцяти градусів морозу. Такий широкий діапазон використання дозволяє носити реглан як ранньої осені, так і в зимовий час. Він однаково добре проявляє себе навіть при крайніх дозволених температурах.

Склад BIOTEX art.170ml складно назвати повністю натуральним, проте саме він якнайкраще підходить для заданих цілей. Велика частина тканини складається з поліпропілену, а відсотки, що залишилися відійшли до поліуретаном. Разом це дозволило досягти гармонії при відведенні зайвої вологи від розпаленого під час активної фази тренування тіла. Торс залишиться сухим навіть при інтенсивному занятті в умовах холодної вулиці.

Тип: Чоловіче;

Колір білий;

Призначення: Повсякденна носка, Мультиспорт;

Матеріал: Поліпропілен, Поліуретан;


Термореглан чоловічий Biotex Reflex Warm art.170ml-01 white купити за вигідною ціною 1 000 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Подарки на день защитника таких торгових марок, як наприклад: Biotex в онлайн магазині Терра Спорт
Термореглан чоловічий Biotex Reflex Warm art.170ml-01 white Термореглан чоловічий Biotex Reflex Warm art.170ml-01 white - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термореглан чоловічий Biotex Reflex Warm art.170ml-01 white"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Подарунки на день захисника

Давно мрієте зайнятися спортом? Термореглан чоловічий Biotex Reflex Warm art.170ml-01 white буде Вашим першим кроком. В « Подарунки на день захисника » є все, що необхідно спортсмену. Подарунки на день захисника здивує Вас своєю якістю. Гамак одномісний La Siesta Modesta arabica , Гамак одномісний La Siesta Modesta arabica і Гамак одномісний La Siesta Modesta arabica від знаменитих світових виробників 2423 Ви знайдете в нашому розділі Подарунки на день захисника . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Подарунки на день захисника . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн