Термобутилка Casno KXN-6059 - зелена, 450 мл

КОД ТОВАРУ: 356933
  • Термобутилка Casno KXN-6059 - зелена, 450 мл
  • Термобутилка Casno KXN-6059 - зелена, 450 мл - Фото №2
  • Термобутилка Casno KXN-6059 - зелена, 450 мл - Фото №3
  • Термобутилка Casno KXN-6059 - зелена, 450 мл - Фото №4
Термобутилка Casno KXN-6059 - зелена, 450 мл
Пляшки бренду Casno допоможуть вам стежіті за вашим водним балансом, Аджея на Кожній наявна мірка сітка. А це своєю черга спрятіме досяганню будь-якіх цілей у фітнесі, включаючі зниженя ваги, контролю апетиту та загально стану здоров'я. Як це працює? Просто відкрійте пляшку однією рукою, натіснувші на кнопку. Кришка надійно фіксується на 180 градусах, что Робить ее Зручне, особливо в дорозі. Засувка надійно фіксує від Раптового Відкривання. Щільне прилягання кришки надійно захіщає від протікання. Ремінець дозволяє зафіксуваті пляшку на руці або на рюкзаку, а такоже Швидко війматі з сумки або велотрімача. Спеціальний НЕ ковзкій, світловідштовхувальній матовий матеріал корпусу soft touch Приємний на дотик, Стійкий до пошкоджень. Пляшку Зручне тримати у руці. Отвір достаточно широкий, щоб використовуват пляшку як шейкер, змішуваті напої, кідаті всередину кубики льоду. Завдяк широкому горлечко пляшку легко чістіті. Casno - пляшка для води, Виготовлена з якісного тріпотанного поліефірного пластику, вона НЕ має стороннього запаху, Зручна у вікорістанні, що не Шкідлива для здоров'я. Вона Ідеально Підходить для пішіх прогулянок, їзди на велосіпеді, для кемпінгу, трекінгу, бігу, йоги та будь-якіх других відів спорту вдома, у тренажерному залі та в офісі. Ця пляшка - ідеальний вибір для подарунки! Чудові якості матеріалу та неймовірній вибір кольорів НЕ Залишани байдужим жодних споживача! Мірна маркування і широка горло дозволяє використовуват пляшку як шейкер для спортивного харчування! Пляшки з трітану від бренду Casno бувають Прозоров та матові, смороду НЕ всотують запах и колір напою та зовсім не шкідливі для здоров'я. Зауважімо, что за результатами останніх тестів вироби з трітану даже после 2000 ціклів НЕ змінюють своих властівостей та залішаються блискучії й Прозоров! Сертифікація заводу, де виготовляють ЦІ пляшки, допускає їхній продаж на найвімоглівішіх з точки зору безпеки ринках Європи и США!
Casno
  • Термобутылка Casno KXN-6059 - белая, 450 мл
  • Термобутылка Casno KXN-6059 - зеленая, 450 мл
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
434 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 58 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений
Розмір
450 мл
Призначення
Для напоїв
Місткість
до 0,5 л
Матеріал
Нержавіюча сталь
Матеріал колби
Нержавіюча сталь
Обсяг, мл
450
АРТИКУЛ
KXN-6059_Green
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Пляшки бренду Casno допоможуть вам стежити за вашим водним балансом, адже на кожній є мірна сітка. А це в свою чергу сприяє на досягнення будь-яких цілей у фітнесі, включаючи зниження ваги, контролю апетиту і загального стану здоров'я.

Як це працює? Просто відкрийте пляшку однією рукою, натиснувши на кнопку. Кришка надійно фіксується на 180 градусах, що робить її зручною, особливо в дорозі. Засувка надійно фіксує від раптового відкривання. Щільне прилягання кришки надійно захищає від протікання. Ремінець дозволяє зафіксувати пляшку на руці або на рюкзаку, а також швидко виймати з сумки або велодержателя. Спеціально не ковзний, светоотталківающій матовий матеріал корпусу soft touch приємний на дотик, стійкий до пошкоджень. Пляшку зручно тримати в руці. Отвір досить широко, щоб використовувати пляшку як шейкер, змішувати напої, кидати всередину кубики льоду. Завдяки широкому шийки пляшку легко чистити. Casno - пляшка для води, виготовлена з якісного тріпотанного поліефірного пластика, вона не має стороннього запаху, зручна у використанні, не шкідлива для здоров'я. Вона ідеально підходить для піших прогулянок, їзди на велосипеді, для кемпінгу, трекінгу, бігу, йоги і будь-яких інших видів спорту будинку, в тренажерному залі і в офісі. Ця пляшка - ідеальний вибір для подарунка! Чудові якості матеріалу і неймовірний вибір кольорів не залишать байдужим жодного споживача! Мірна маркування і широке горло дозволяє використовувати пляшку як шейкер для спортивного харчування! Пляшки з трітану від бренду Casno бувають прозорими і матовими, вони не вбирають запах і колір напою і абсолютно нешкідливі для здоров'я. Зауважимо, що за результатами останніх тестів вироби з трітана навіть після 2000 циклів не змінюють своїх властивостей і залишаються блискучими і прозорими! Сертифікація заводу, де виробляють ці пляшки, допускає їх продаж на найвимогливіших з точки зору безпеки ринках Європи і США!

Характеристики:

  • Матеріал: Нержавіюча сталь
  • Обсяг: 450
  • Колір: Зелена
  • Стан: Нове

Виробник: Casno


Термобутилка Casno KXN-6059 - зелена, 450 мл купити по реально виправданою вартості 434 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Кружки для кемпинга таких брендів, як наприклад: Casno в інтернет каталозі Терраспорт
Термобутилка Casno KXN-6059 - зелена, 450 мл Термобутилка Casno KXN-6059 - зелена, 450 мл - Фото №2 Термобутилка Casno KXN-6059 - зелена, 450 мл - Фото №3 Термобутилка Casno KXN-6059 - зелена, 450 мл - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термобутилка Casno KXN-6059 - зелена, 450 мл"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Гуртки для кемпінгу

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Термобутилка Casno KXN-6059 - зелена, 450 мл допоможе досягти мети. В « Гуртки для кемпінгу » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Гуртки для кемпінгу порадує Вас високою якістю. Термокружка сталева Vango Mug 450 Gunmetal, 450 мл (925241) , Термокружка сталева Vango Mug 450 Gunmetal, 450 мл (925241) і Термокружка сталева Vango Mug 450 Gunmetal, 450 мл (925241) від кращих світових брендів 1091 Ви побачите в нашій категорії Гуртки для кемпінгу . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Гуртки для кемпінгу . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн