Термошкарпетки Norfin Feer Line

КОД ТОВАРУ: 22033
  • Термошкарпетки Norfin Feer Line
Термошкарпетки Norfin Feer Line
Термошкарпетки високі. Еластичні, добре облягають ступню і щиколотку. Виготовлені з акрилу, який відводить вологу і зберігає тепло.
Norfin
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
163 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 22 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
L, XL
Категорія
Чоловіче
АРТИКУЛ
303707
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термошкарпетки Norfin Feer Line виготовлені з акрилу, який відводить вологу від ступень, а також прекрасно зберігає тепло. Шкарпетки високі і добре облягають ступню і щиколотку.
Підходять для носіння в прохолодну погоду.

Термошкарпетки Norfin Feer Line - комфорт і захист в прохолодну погоду!

Характеристики:
Матеріал: акрил.
Колір: чорний.
Розміри: L (40-43), XL (43-46).

Виробник:   Norfin (Фінляндія).

Компанія Norfin давно завоювала світову славу виробника високоякісного одягу та взуття, які гарантують тепло, комфорт і володіють стильним зовнішнім виглядом. Спочатку, компанія спеціалізувалася на виготовленні практичного одягу і взуття для рибалок і мисливців, але багато любителів активного відпочинку моментально помітили і оцінили новинку по достоїнству. Вся продукція торгової марки Norfin виготовляється із сучасних високоякісних матеріалів, з використанням інноваційних технологій.


Термошкарпетки Norfin Feer Line купити по реально виправданою вартості 163 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Термобелье таких брендів, як наприклад: Norfin в інтернет каталозі Терраспорт
Термошкарпетки Norfin Feer Line

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термошкарпетки Norfin Feer Line"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Термобілизна

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Термошкарпетки Norfin Feer Line допоможе досягти мети. В « Термобілизна » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Термобілизна порадує Вас високою якістю. Пуловер мужской Craft LightWeight Stretch Pullover Men tech/white - XL , Пуловер мужской Craft LightWeight Stretch Pullover Men tech/white - XL і Пуловер мужской Craft LightWeight Stretch Pullover Men tech/white - XL від кращих світових брендів 3855 Ви побачите в нашій категорії Термобілизна . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Термобілизна . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн