Термошкарпетки Destroyer Trekking light

КОД ТОВАРУ: 21823
  • Термошкарпетки Destroyer Trekking light
  • Термошкарпетки Destroyer Trekking light - Фото №2
  • Термошкарпетки Destroyer Trekking light - Фото №3
Термошкарпетки Destroyer Trekking light
Термошкарпетки Trekking light прекрасно відводять вологу і Ваша шкіра залишається сухою, навіть при активній фізичному навантаженні. Можуть використовуватися в холодну пору року і створювати оптимальну терморегуляцію, комфортну для Вас. Колір: бежевий / коричневий / чорний.
Destroyer
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
267 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 36 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Коричневий
Розмір
35-38, 38-40, 41-43
Вид
Шкарпетки
Категорія
Унісекс
АРТИКУЛ
DSOW-555_1
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термошкарпетки Trekking light Destroyer прекрасно підходять на холодну пору року. Можуть використовуватися як для щоденного використання, так і при активній фізичному навантаженні.

Дуже зручні в шкарпетці під жорсткі черевики, за рахунок м'яких захисних ущільнень, які створюють комфорт. Еластичні манжети запобігають скручування носка при ходьбі, а також підтримують склепіння стопи.

Ущільнення на п'яті і шкарпетці, а також використання технології «плоского шва» створюють додаткову зручність під час шкарпетки. Спеціальний стільниковий в'язка швидко відводить вологу.

Верх носка - м'яка двошаровий гума.

Волокна Meryl Skinlife (поліамід), що входять до складу тканини, мають антибактеріальний ефект і сприяють збереженню природного бактеріального балансу шкіри. Іони срібла, що входять до складу, перешкоджають розмноженню бактерій.

Волокно Coolmax має прекрасні капілярними властивостями: швидко відводить вологу від тіла і швидко сохне. Шкіра залишається сухою навіть при сильній фізичної активності.

Лайкра - відоме синтетичне волокно, розроблене DuPont. Волокно Lycra є фірмовий еластан, більш якісний і еластичний, ніж інші види еластану, що не мають фірмової марки. Одяг з лайкрою добре облягає і не сповзає.

Термошкарпетки Destroyer Trekking light - Ваш комфорт в холодну пору року і при активних фізичних навантаженнях!

Характеристики:

Колір: бежевий / коричневий / чорний.

Розміри: 35-37, 38-40, 41-43.

Матеріал: Coolmax 80%, поліамід 15%, Lycra 5%.

Виробник: Destroyer (Польща).

Компанія Destroyer відома, як виробник високоякісного одягу для спорту, а також спортивних аксесуарів. Продукція даного виробника - вибір професійних спортсменів і любителів!


Термошкарпетки Destroyer Trekking light купити по реально виправданою вартості 267 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Женские носки таких брендів, як наприклад: Destroyer в інтернет каталозі Терраспорт
Термошкарпетки Destroyer Trekking light Термошкарпетки Destroyer Trekking light - Фото №2 Термошкарпетки Destroyer Trekking light - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термошкарпетки Destroyer Trekking light"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі шкарпетки

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Термошкарпетки Destroyer Trekking light допоможе досягти мети. В « Жіночі шкарпетки » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Жіночі шкарпетки порадує Вас високою якістю. Термоноски для бега Lorpen X3UT17 5448 (62 100 865 448) - L , Термоноски для бега Lorpen X3UT17 5448 (62 100 865 448) - L і Термоноски для бега Lorpen X3UT17 5448 (62 100 865 448) - L від кращих світових брендів 2154 Ви побачите в нашій категорії Жіночі шкарпетки . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Жіночі шкарпетки . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн