Термокофта дитяча повсякденна / спортивна Haster ThermoClima Hanna Style (SL04-40s2)

КОД ТОВАРУ: 393226
  • Термокофта дитяча повсякденна / спортивна Haster ThermoClima Hanna Style (SL04-40s2)
  • Термокофта дитяча повсякденна / спортивна Haster ThermoClima Hanna Style (SL04-40s2) - Фото №2
  • Термокофта дитяча повсякденна / спортивна Haster ThermoClima Hanna Style (SL04-40s2) - Фото №3
Термокофта дитяча повсякденна / спортивна Haster ThermoClima Hanna Style (SL04-40s2)
Дитяча термокофта Haster ThermoСlima Термоактивне білизна захистить організм вашої дитини від холоду, поту і забезпечить відчуття комфорту при прогулянках, заняттях спортом або туризмі. Дитячу термобілизну HASTER ThermoClima пошито із застосуванням безшовної технології. Анатомічна конструкція дозволяє йому комфортно сидіти на тілі. Завдяки своєму унікальному складу білизна підходить для використання під час високих фізичних активностей. Мікрофібра легка і дихаюча. Шкіра вашої дитини буде постійно залишатися сухою через те, що піт буде виводитися назовні на інші шари одягу. Термоодяг забезпечує чудову терморегуляцію. Вона зберігає оптимальну температуру тіла. Дитино не будете надмірно перегріватися або охолоджуватися. Кофта зручна у використанні і догляді. Вона не тисне і не натирає, не викликає подразнень і алергічних реакцій. Не вбирає запахи. Спортивне термобілизна не деформується при пранні і тривалому використанні. Мікрофібра не вицвітає і швидко сохне. Для ефективного функціонування білизни воно повинно бути ідеально підігнано до тіла. Правильний вибір розміру забезпечить комфортний мікроклімат для шкіри вашої дитини. Наш менеджер допоможе вам з підбором моделі, яка відмінно підійде конкретно під необхідні параметри.
Hanna Style
КУПИТИ
ЦІНА:
554 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 74 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Розмір
S, M, L, XL, XXL
Вид
Кофта
Категорія
Дитяче
АРТИКУЛ
SL04-40s2
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Дитяча термокофта Haster ThermoСlima

Термоактивне білизна захистить організм вашої дитини від холоду, поту і забезпечить відчуття комфорту при прогулянках, заняттях спортом або туризмі. Дитячу термобілизну HASTER ThermoClima пошито із застосуванням безшовної технології. Анатомічна конструкція дозволяє йому комфортно сидіти на тілі. Завдяки своєму унікальному складу білизна підходить для використання під час високих фізичних активностей. Мікрофібра легка і дихаюча. Шкіра вашої дитини буде постійно залишатися сухою через те, що піт буде виводитися назовні на інші шари одягу. Термоодяг забезпечує чудову терморегуляцію. Вона зберігає оптимальну температуру тіла. Дитино не будете надмірно перегріватися або охолоджуватися.
Кофта зручна у використанні і догляді. Вона не тисне і не натирає, не викликає подразнень і алергічних реакцій. Не вбирає запахи. Спортивне термобілизна не деформується при пранні і тривалому використанні. Мікрофібра не вицвітає і швидко сохне. Для ефективного функціонування білизни воно повинно бути ідеально підігнано до тіла. Правильний вибір розміру забезпечить комфортний мікроклімат для шкіри вашої дитини. Наш менеджер допоможе вам з підбором моделі, яка відмінно підійде конкретно під необхідні параметри.

характеристика:

  • Сірий колір
  • Пол: Унісекс
  • Тип: лонгслів
  • Стиль: Спортивний
  • Склад: 95% поліамід, 5% еластан
  • Розміри: S (104-110 см), M (116-122 см), L (128-134 см), XL (140-146 см), XXL (152-158 см)


Комфортні температурні режими:

  • При низькій активності: від +20 до -15
  • При середній активності: від +5 до -15
  • При високій активності: від 0 до -15

Виробник: Hanna Style



Термокофта дитяча повсякденна / спортивна Haster ThermoClima Hanna Style (SL04-40s2) купити за вигідною ціною 554 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Детские кофты таких торгових марок, як наприклад: Hanna Style в електронному каталозі Терраспорт
Термокофта дитяча повсякденна / спортивна Haster ThermoClima Hanna Style (SL04-40s2) Термокофта дитяча повсякденна / спортивна Haster ThermoClima Hanna Style (SL04-40s2) - Фото №2 Термокофта дитяча повсякденна / спортивна Haster ThermoClima Hanna Style (SL04-40s2) - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термокофта дитяча повсякденна / спортивна Haster ThermoClima Hanna Style (SL04-40s2)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дитячі кофти

Давно мрієте зайнятися спортом? Термокофта дитяча повсякденна / спортивна Haster ThermoClima Hanna Style (SL04-40s2) буде Вашим першим кроком. В « Дитячі кофти » є все, що необхідно спортсмену. Дитячі кофти здивує Вас своєю якістю. Термокофта детская повседневная/спортивная Haster Merino Wool Hanna Style (SL04-40w2-104110), XL , Термокофта детская повседневная/спортивная Haster Merino Wool Hanna Style (SL04-40w2-104110), XL і Термокофта детская повседневная/спортивная Haster Merino Wool Hanna Style (SL04-40w2-104110), XL від знаменитих світових виробників 5148 Ви знайдете в нашому розділі Дитячі кофти . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Дитячі кофти . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн