Термогольф жіночий Thermoform 1-025 чорний

КОД ТОВАРУ: 99336
  • Термогольф жіночий Thermoform 1-025 чорний
Термогольф жіночий Thermoform 1-025 чорний
Тип Термогольф: жіночий. Склад тканини: 70% мікрополіестера, 30% віскози. Колір: чорний / червоний / білий. Розмір: S, M, L, XL, XXL. Призначення: спорт, повсякденне життя, для помірно холодної погоди. Рекомендований температурний режим: -20С + 5С.
Thermoform
  • Термогольф женский Thermoform 1-025 белый
  • Термогольф женский Thermoform 1-025 красный
  • Термогольф женский Thermoform 1-025 черный
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
445 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 59 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
S, M, L, XL, XXL
Вид
Реглан
Категорія
Жіноче
АРТИКУЛ
1-025-BK
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термогольф жіночий Thermoform 1-025 чорний з облягаючим силуетом і невеликим коміром стійкою просто незамінний в холодну пору року. Незважаючи на свою тонкість, гольф прекрасно утримує тепло і, завдяки спеціальному переплетення волокон тканини інтерлок (10х2), відводить зайву вологу, забезпечуючи тілу комфорт і сухість. Пошитий з двостороннього трикотажу: зовнішній шар гольфу виготовлений з віскозної пряжі, а внутрішній - з мікрополіестера з ворсистою текстурою. Ворсова текстура внутрішнього шару Термогольф дуже комфортна для тіла.
Термогольф жіночий Thermoform 1-025 пошитий з тканини, яка має прекрасною еластичністю і забезпечує йому прекрасну посадку і оптимально комфортне прилягання до тіла. Завдяки складу тканини гольф добре носиться і не втрачає свій зовнішній вигляд навіть після великої кількості прань. Склад тканини: 70% мікрополіестера, 30% віскози. Колір чорний. Розмір: S, M, L, XL, XXL.
Вироби Thermoform виготовлені з запатентованою тканини Thermolite, до основних властивостей якої відносяться: можливість миттєвого висихання і здатність зберігати оптимальний температурний режим. Thermolite швидко реагує на зміни температури тіла, запобігаючи його перегрів або переохолодження. Секрет такої граничної реактивності тканини полягає в її структурі, що включає особливі, порожнисті зсередини волокна, здатні, утримувати в собі тепло, вироблене людським тілом. У разі ж перегріву (наприклад, в процесі великого фізичного навантаження), при активному виділенні поту, Thermolite сприяє миттєвому випаровуванню зайвої вологи з поверхні одягу. Тканина висихає на 20% швидше аналогів і на 50% швидше бавовни, забезпечуючи користувачеві тепло, сухість і комфорт.


Особливості Термогольф:
- жіночий;
- облягаючий силует;
- довгий рукав;
- комір стоечка;
- добре утримує тепло / відводить зайву вологу;
- утримує оптимально комфортну для тіла температуру;
- ворсова текстура з внутрішньої сторони;
- для активного відпочинку / для повсякденного носіння;
- хороша несучість.

Характеристики:
Тип Термогольф:
жіночий.
Склад тканини: 70% мікрополіестера, 30% віскози.
Колір: чорний.
Розмір:
S, M, L, XL, XXL.
Призначення: спорт, повсякденне життя, для помірно холодної погоди.
Рекомендований температурний режим: -10С + 5С.


Виробник: Thermoform (Туреччина).
Бренд Thermoform з'явився на ринку спортивного одягу відносно недавно, близько 13 років тому. Спеціалізується він на виробництві термобілизни, розробленого для активного відпочинку і щоденного використання. В асортименті Thermoform є жіноче, чоловіче і дитяче термобілизна - термофутболки, термошкарпетки, термоколготкі, термошарфи і т.д. Гнучка цінова політика компанії будується з урахуванням купівельних можливостей широкого кола споживачів.



Термогольф жіночий Thermoform 1-025 чорний купити за вигідною ціною 445 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Женские свитера и пуловеры таких торгових марок, як наприклад: Thermoform в електронному каталозі Терраспорт
Термогольф жіночий Thermoform 1-025 чорний

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термогольф жіночий Thermoform 1-025 чорний"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі светри і пуловери

Давно мрієте зайнятися спортом? Термогольф жіночий Thermoform 1-025 чорний буде Вашим першим кроком. В « Жіночі светри і пуловери » є все, що необхідно спортсмену. Жіночі светри і пуловери здивує Вас своєю якістю. Термокофта жіноча Catch Magnus Lady , Термокофта жіноча Catch Magnus Lady і Термокофта жіноча Catch Magnus Lady від знаменитих світових виробників 2149 Ви знайдете в нашому розділі Жіночі светри і пуловери . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Жіночі светри і пуловери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн