Термогігрометр Beurer HM 16

КОД ТОВАРУ: 78023
  • Термогігрометр Beurer HM 16
Термогігрометр Beurer HM 16
Особливості: компактний, великий дисплей, індикація максимальної / мінімальної температури і вологості повітря, перемикання одиниць виміру, відкидна підставка для установки на столі, можливість підвішування на стіні, зручний для читання дисплей, батарейки в комплекті. Діапазон вимірювання температури: від 0 до + 50. Діапазон вимірювання вологості повітря: від 20% до 95%.
Beurer
КУПИТИ
1 049 грн
ЦІНА: 869 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 116 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Інше
АРТИКУЛ
HM 16
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термогігрометр Beurer HM 16 можна встановити на підлозі за допомогою відкидною підставки, або прикріпити на стіні за допомогою перфораційних отворів, зроблених на задній стороні приладу. Він дуже простий в експлуатації і не вимагає особливого догляду, досить час від часу протирати його вологою серветкою.
Термогігрометр Beurer HM 16 може показувати температуру як в градусах Цельсія (C), так і в градусах Фаренгейта (F). Для більшої наочності параметрів температури і вологості в приміщенні на дисплеї відображаються "веселі" або "сумні" смайлики, що демонструють або ідеальні умови, або далеко віддалені від таких. Термогігрометр слід оберігати від ударів, вологості, пилу, хімікатів, сильних коливань температури, прямих сонячних променів і не встановлювати його поблизу джерел тепла (печей, радіаторів опалення).


особливості:
- компактний;
- великий дисплей;
- індикація максимальної / мінімальної температури і вологості повітря;
- перемикання одиниць виміру;
- відкидна підставка для установки на столі;
- можливість підвішування на стіні;
- зручний для читання дисплей;
- батарейки в комплекті.

Термогігрометр Beurer HM 16 - висока точність вимірювання!

характеристика:
Діапазон вимірювання температури:
від 0 до + 50.
Діапазон вимірювання вологості повітря: від 20% до 95%.


Виробник: Beurer (Німеччина).

Beurer - європейський лідер у виробництві техніки для здоров'я і комфорту.
Підлогові і кухонні ваги, масажери для тіла і для ніг, електрогрілки та прилади для косметології, термометри, тонометри і пульсометри. Завдяки широкому якісному асортименту Бойрер є ідеальним комплексним постачальником техніки для здоров'я і комфорту.


Термогігрометр Beurer HM 16 купити по реально виправданою вартості 869 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Аксессуары для дома таких брендів, як наприклад: Beurer в інтернет каталозі Терраспорт
Термогігрометр Beurer HM 16

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термогігрометр Beurer HM 16"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для дому

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Термогігрометр Beurer HM 16 допоможе досягти мети. В « Аксесуари для дому » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Аксесуари для дому порадує Вас високою якістю. Організатор для бюстгальтерів з кришкою CDRep (FO-116452) , Організатор для бюстгальтерів з кришкою CDRep (FO-116452) і Організатор для бюстгальтерів з кришкою CDRep (FO-116452) від кращих світових брендів 2310 Ви побачите в нашій категорії Аксесуари для дому . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Аксесуари для дому . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн