Термофутболка унісекс з довгим рукавом Lasting Zeo

КОД ТОВАРУ: 10819
  • Термофутболка унісекс з довгим рукавом Lasting Zeo
  • Термофутболка унісекс з довгим рукавом Lasting Zeo - Фото №2
  • Термофутболка унісекс з довгим рукавом Lasting Zeo - Фото №3
  • Термофутболка унісекс з довгим рукавом Lasting Zeo - Фото №4
Термофутболка унісекс з довгим рукавом Lasting Zeo
Zeo - термофутболка унісекс з довгим рукавом з вовни Merino wool. Найтовстіша термобілизна, зроблена з вовни merino wool, може використовуватися як єдиний шар одягу і підходить для щоденного використання в спортивному та повсякденному житті. Термобілизна виготовлена з цього виду шерсті не лише виводить вологу, але і тримає тепло.
Lasting
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
819 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 109 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений, Червоний, Сірий
Розмір
S, M, L, XL, XXL
Вид
Футболка
Категорія
Унісекс
Тип футболки
З довгим рукавом
АРТИКУЛ
ZEO
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Zeo - термофутболка унісекс з довгим рукавом з вовни Merino wool medium. Ідеальну сухість Вашої шкіри під час занять спортом або іншою рухомою діяльністю і швидке випаровування поту забезпечує товстий одношаровий матеріал Woolsens medium. Даний матеріал також відмінно тримає тепло. Рекомендовано для використання як прохолодну погоду в якості єдиного шару, так і взимку - як нижню білизну.

Woolsens Heavy -100% merino wool, товстий, 16 мікрон. Найтовстіша термобілизна, зроблена з вовни merino wool, може використовуватися як єдиний шар одягу і підходить для щоденного використання в спортивному та повсякденному житті. Термобілизна виготовлена з цього виду шерсті не лише виводить вологу, але і тримає тепло.

Merino wool - високоякісна тонка пряжа з шерсті австралійських овець-мериносів гарантує відмінні теплові характеристики, суху шкіру і контроль над вологою. Крім того, ця пряжа швидко вбирає вологу і не подразнює шкіру.

особливості:

- тонкий плоский шов;

- м'яка неколющая шерсть;

- не піддається займання.

Тип: Unisex, підходить як чоловікам, так і жінкам.

Температурний режим: +5 ...- 20 ° С.

Матеріал: 100% Merino wool 240 м Heavy.

Кольори: чорний (9090), блідо-червоний (2890), зелений (6290).

Розміри: S, M, L, XL, XXL. наявність потрібного кольору і розміру уточнюйте у оператора

Таблиця розмірів Lasting подивитися таблицю розмірів Lasting

Виробник: Lasting (Чехія).

Чеська фірма Lasting займається розробкою та виробництвом термобілизни та спортивних шкарпеток з 1991 року. Виробничі площі Lasting розташовані в чеському місті Соколов.
З кожним роком товари марки Lasting стають все більш і більш затребувані на ринку туристичних товаровиробників. Такий успіх компанії став можливий, завдяки використанню у виробництві широкого спектру технологічних матеріалів і постійному електронному контролю їх якості.


Термофутболка унісекс з довгим рукавом Lasting Zeo підібрати і замовити по які завищеною вартістю 819 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Женские футболки и майки таких торгових марок, як наприклад: Lasting в онлайн каталозі Терра Спорт
Термофутболка унісекс з довгим рукавом Lasting Zeo Термофутболка унісекс з довгим рукавом Lasting Zeo - Фото №2 Термофутболка унісекс з довгим рукавом Lasting Zeo - Фото №3 Термофутболка унісекс з довгим рукавом Lasting Zeo - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термофутболка унісекс з довгим рукавом Lasting Zeo"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі футболки та майки

Давно планували зайнятися фігурою? Термофутболка унісекс з довгим рукавом Lasting Zeo допоможе на шляху до мети. В « Жіночі футболки та майки » є все, що необхідно спортсмену. Жіночі футболки та майки обрадує Вас високою якістю. Майка для фитнеса женская Avecs 30114-AV голубая - XS , Майка для фитнеса женская Avecs 30114-AV голубая - XS і Майка для фитнеса женская Avecs 30114-AV голубая - XS від топових світових брендів 2150 Ви зможете побачити в нашій лінійці Жіночі футболки та майки . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Жіночі футболки та майки . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн