Термофутболка чоловіча з довгим рукавом Craft Active Crewneck Long Sleeve M black

КОД ТОВАРУ: 100083
  • Термофутболка чоловіча з довгим рукавом Craft Active Crewneck Long Sleeve M black
  • Термофутболка чоловіча з довгим рукавом Craft Active Crewneck Long Sleeve M black - Фото №2
Термофутболка чоловіча з довгим рукавом Craft Active Crewneck Long Sleeve M black
Тип: терморубашка. Стать: чоловічий. Матеріал: 100% поліестер. Температурний режим: від -15 ° С до + 5 ° С. Розмір: XS, M, L, XL, XXL. Колір чорний.
Craft
КУПИТИ
ЦІНА:
1 249 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 167 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
XS, S, M, L, XL, XXL
Вид
Сорочка
Категорія
Чоловіче
Тип футболки
З довгим рукавом
АРТИКУЛ
194004-2999
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

З настанням сильних морозів все люди починають утеплятися всілякими способами. Пропонуємо Вам виділитися з термофутболка з довгим рукавом Craft Active Crewneck Long Sleeve ML. Легка і непомітна, так звана «друга шкіра», сприяє збереженню тепла Вашого тіла, а також відводить вологу і є досить міцною, судячи за складовими матеріалу, тому терморубашку можна сміливо використовувати в якості рашгарда. Дуже приємний до тіла матеріал, вона зручна в шкарпетці і не вибаглива в догляді, прати при 95 ° С. Можете бути впевнені в собі при морозах до -15 ° С.

 

особливості:

- матеріал приємний до тіла;

- зручна при щоденному використанні і на тренуваннях;

- витримує температуру до -15 ° С.

 

Термофутболка з довгим рукавом Craft Active Crewneck Long Sleeve M L   -   збереже Ваше здоров'я!

 

Характеристики:

Тип: термофутболка з довгим рукавом;

Стать: чоловіча;

Матеріал: 100% поліестер;

Температурний режим: від -15 ° С до + 5 ° С;

Розмір:   XS, S,   M, L, XL, XXL;

Колір: чорний.

 

Виробник: Craft (Швеція).

При активному відпочинку ця фірма стане незамінною для Вас, особливо якщо Ви любите зимові види спорту. На лижах чи сноуборді, на полювання чи риболовлю, а може Вам просто подобається гуляти по засніжених долинах - вибирайте Craft. Безсумнівно бренд порадує Вас асортиментом свого вибору одягу, є і невід'ємна частина - термобілизна, далі утеплені флісові речі, і, звичайно ж, верхня вологовідштовхувальним одяг. Іншими словами: в зимову пору Вам не обійтися без Craft.

 


Термофутболка чоловіча з довгим рукавом Craft Active Crewneck Long Sleeve M black купити по реально виправданою вартості 1 249 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Мужские футболки и майки таких брендів, як наприклад: Craft в інтернет каталозі Терраспорт
Термофутболка чоловіча з довгим рукавом Craft Active Crewneck Long Sleeve M black Термофутболка чоловіча з довгим рукавом Craft Active Crewneck Long Sleeve M black - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термофутболка чоловіча з довгим рукавом Craft Active Crewneck Long Sleeve M black"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чоловічі футболки та майки

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Термофутболка чоловіча з довгим рукавом Craft Active Crewneck Long Sleeve M black допоможе досягти мети. В « Чоловічі футболки та майки » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Чоловічі футболки та майки порадує Вас високою якістю. Футболка компресійна з довгим рукавом Berserk Dynamic, червона (RS1423R) , Футболка компресійна з довгим рукавом Berserk Dynamic, червона (RS1423R) і Футболка компресійна з довгим рукавом Berserk Dynamic, червона (RS1423R) від кращих світових брендів 2136 Ви побачите в нашій категорії Чоловічі футболки та майки . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Чоловічі футболки та майки . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн