Термофутболка чоловіча Lasting Widi

КОД ТОВАРУ: 10821
  • Термофутболка чоловіча Lasting Widi
  • Термофутболка чоловіча Lasting Widi - Фото №2
  • Термофутболка чоловіча Lasting Widi - Фото №3
Термофутболка чоловіча Lasting Widi
Widi - термофутболка чоловіча з вовни Merino wool medium з коміром на блискавці і з довгим рукавом. Ідеальну сухість Вашої шкіри під час занять спортом або іншою рухомою діяльністю і швидке випаровування поту забезпечує товстий двошаровий матеріал Woolsens Heavy. Даний матеріал також відмінно тримає тепло. Рекомендовано для використання як прохолодну погоду в якості єдиного шару, так і взимку - як нижню білизну.
Lasting
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
997 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 133 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
M, L, XL, XXL
Вид
Футболка
Категорія
Чоловіче
Тип футболки
З довгим рукавом
АРТИКУЛ
WIDI
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Widi - термофутболка чоловіча з вовни Merino wool medium з коміром на блискавці і з довгим рукавом. Ідеальну сухість Вашої шкіри під час занять спортом або іншою рухомою діяльністю і швидке випаровування поту забезпечує товстий двошаровий матеріал Woolsens Heavy. Даний матеріал також відмінно тримає тепло. Рекомендовано для використання як прохолодну погоду в якості єдиного шару, так і взимку - як нижню білизну.

Woolsens Heavy -100% merino wool, товстий, 16 мікрон. Найтовстіша термобілизна, зроблена з вовни merino wool, може використовуватися як єдиний шар одягу і підходить для щоденного використання в спортивному та повсякденному житті. Термобілизна виготовлена з цього виду шерсті не лише виводить вологу, але і тримає тепло.

Lasting Widi відмінно підходить для трекінгу, лижного спорту, туризму, полювання.

Merino wool - високоякісна тонка пряжа з шерсті австралійських овець-мериносів гарантує відмінні теплові характеристики, суху шкіру і контроль над вологою. Крім того, ця пряжа швидко вбирає вологу і не подразнює шкіру.

особливості:

- підходить для тривалого носіння;

- м'яка неколющая шерсть;

- кишеня на блискавці;

- всесезонність - підходить для носки в будь-яку пору року.

Тип: чоловіче термобілизна.

Температурний режим: +5 ... -30 ° С.

Матеріал: Woolsens Double Heavy - 100% Merino Wool 270 м

Колір: чорний (9090), зелений (6262).

Розмір: M, L, XL, XXL. наявність потрібного кольору і розміру уточнюйте у оператора

Таблиця розмірів Lasting подивитися таблицю розмірів Lasting

Виробник: Lasting (Чехія).

Чеська фірма Lasting займається розробкою та виробництвом термобілизни та спортивних шкарпеток з 1991 року. Виробничі площі Lasting розташовані в чеському місті Соколов.
З кожним роком товари марки Lasting стають все більш і більш затребувані на ринку туристичних товаровиробників. Такий успіх компанії став можливий, завдяки використанню у виробництві широкого спектру технологічних матеріалів і постійному електронному контролю їх якості.


Термофутболка чоловіча Lasting Widi вибрати за доступною вартості 997 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Мужские футболки и майки таких брендів, як наприклад: Lasting в каталозі магазина Terrasport
Термофутболка чоловіча Lasting Widi Термофутболка чоловіча Lasting Widi - Фото №2 Термофутболка чоловіча Lasting Widi - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термофутболка чоловіча Lasting Widi"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чоловічі футболки та майки

Давно хотіли зайнятися спортом? Термофутболка чоловіча Lasting Widi - це Ваш перший крок. В « Чоловічі футболки та майки » є все, що знадобиться спортсмену. Чоловічі футболки та майки здивує Вас своєю оригінальністю. Майка компрессионная Berserk F-17, серая, M(46) , Майка компрессионная Berserk F-17, серая, M(46) і Майка компрессионная Berserk F-17, серая, M(46) від кращих світових виробників 2136 Ви можете знайти в нашій категорії Чоловічі футболки та майки . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Чоловічі футболки та майки . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн