Термофутболка чоловіча c довгим рукавом Thermoform 18-001 хакі

КОД ТОВАРУ: 99359
  • Термофутболка чоловіча c довгим рукавом Thermoform 18-001 хакі
Термофутболка чоловіча c довгим рукавом Thermoform 18-001 хакі
Тип термофутболки: чоловіча. Склад тканини: 88% мікрофібра, 12% еластан. Колір хакі. Розмір: S, M, L, XL. Призначення: велоспорт, полювання, рибалка, повсякденне життя, для носіння в прохолодну погоду. Рекомендований температурний режим: 5С + 5С.
Thermoform
  • Термофутболка мужская c длинным рукавом Thermoform 18-001 хаки
  • Термофутболка мужская c длинным рукавом Thermoform 18-001 черная
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
310 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 41 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Хакі
Розмір
S, M, L, XL
Вид
Футболка
Категорія
Чоловіче
Тип футболки
З довгим рукавом
АРТИКУЛ
18-001-H
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термофутболка чоловіча спорт Thermoform 18-001 хакі з традиційним спортивним силуетом має відмінний зовнішній вигляд, що дозволяє використовувати її не тільки в якості поддевки в холодну пору року, але і як повсякденне міську одяг. Вона відмінно підійде для занять різними видами спорту, включаючи велоспорт, скелелазіння, альпінізм, біг і т.д, стане незамінна в похідних умовах. Завдяки складу тканини (88% мікрофібра, 12% еластан) та спеціальному переплетення волокон тканини інтерлок (10х2), футболка має прекрасні "дихаючими" властивостями, добре відводить зайву вологу, забезпечуючи тілу комфорт і сухість.
Термофутболка чоловіча спорт Thermoform 18-001 завдяки еластичним властивостям тканини прекрасно сидить на тілі, незалежно від типу чоловічої комплекції. Вона добре носиться і не втрачає свій зовнішній вигляд навіть після великої кількості прань. Дуже добре переться. Склад тканини: 88% мікрофібра, 12% еластан. Колір хакі. Розмір: S, M, L, XL.
Вироби Thermoform виготовлені з запатентованою тканини Thermolite, до основних властивостей якої відносяться: можливість миттєвого висихання і здатність зберігати оптимальний температурний режим. Thermolite швидко реагує на зміни температури тіла, запобігаючи його перегрів або переохолодження. Секрет такої граничної реактивності тканини полягає в її структурі, що включає особливі, порожнисті зсередини волокна, здатні, утримувати в собі тепло, вироблене людським тілом. У разі ж перегріву (наприклад, в процесі великого фізичного навантаження), при активному виділенні поту, Thermolite сприяє миттєвому випаровуванню зайвої вологи з поверхні одягу. Тканина висихає на 20% швидше аналогів і на 50% швидше бавовни, забезпечуючи користувачеві тепло, сухість і комфорт.

Особливості термофутболки:
- чоловіча;
- облягаючий силует;
- довгий рукав;
- добре утримує тепло / відводить зайву вологу;
- утримує оптимально комфортну для тіла температуру;
- для активного відпочинку / для повсякденного носіння;
- хороша несучість.

Термофутболка чоловіча спорт Thermoform 18-001 - класичний стиль, чудову якість!

Характеристики:
Тип термофутболки: чоловіча.
Склад тканини: 88% мікрофібра, 12% еластан.
Колір: хакі.
Розмір: S, M, L, XL.
Призначення: велоспорт, полювання, рибалка, повсякденне життя, для носіння в прохолодну погоду.
Рекомендований температурний режим: 5С + 5С.



Виробник: Thermoform (Туреччина).

Бренд Thermoform з'явився на ринку спортивного одягу відносно недавно, близько 13 років тому. Спеціалізується він на виробництві термобілизни, розробленого для активного відпочинку і щоденного використання. В асортименті Thermoform є жіноче, чоловіче і дитяче термобілизна - термофутболки, термошкарпетки, термоколготкі, термошарфи і т.д. Гнучка цінова політика компанії будується з урахуванням купівельних можливостей широкого кола споживачів.



Термофутболка чоловіча c довгим рукавом Thermoform 18-001 хакі підібрати і замовити по які завищеною вартістю 310 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Мужские футболки и майки таких торгових марок, як наприклад: Thermoform в онлайн каталозі Терра Спорт
Термофутболка чоловіча c довгим рукавом Thermoform 18-001 хакі

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термофутболка чоловіча c довгим рукавом Thermoform 18-001 хакі"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чоловічі футболки та майки

Давно планували зайнятися фігурою? Термофутболка чоловіча c довгим рукавом Thermoform 18-001 хакі допоможе на шляху до мети. В « Чоловічі футболки та майки » є все, що необхідно спортсмену. Чоловічі футболки та майки обрадує Вас високою якістю. Футболка мужская Turbat Vedmid серая - M , Футболка мужская Turbat Vedmid серая - M і Футболка мужская Turbat Vedmid серая - M від топових світових брендів 2136 Ви зможете побачити в нашій лінійці Чоловічі футболки та майки . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Чоловічі футболки та майки . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн