Термофутболка дитяча Lasting Hary

КОД ТОВАРУ: 10835
  • Термофутболка дитяча Lasting Hary
  • Термофутболка дитяча Lasting Hary - Фото №2
  • Термофутболка дитяча Lasting Hary - Фото №3
Термофутболка дитяча Lasting Hary
Lasting Hary - дитяча термофутболка з довгим рукавом з вовни Merino wool Light 160 м / м2 - тонкий одношаровий матеріал, який забезпечує швидке випаровування поту та ідеальну сухість шкіри дитини при заняттях спортом або іншою рухомою діяльністю. Рекомендується для використання як влітку в якості єдиного шару, так і взимку - як нижню білизну.
Lasting
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
299 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 40 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Блакитний, Червоний
Розмір
110 см, 120 см, 130 см, 140 см, 150 см, 160 см
Вид
Футболка
Категорія
Дитяче
АРТИКУЛ
HARY
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Hary - дитяча термофутболка з довгим рукавом з вовни Merino wool Light 160 м / м2 - тонкий одношаровий матеріал, який забезпечує швидке випаровування поту та ідеальну сухість шкіри дитини при заняттях спортом або іншою рухомою діяльністю. Рекомендується для використання як влітку в якості єдиного шару, так і взимку - як нижню білизну.

Woolsens Light (160 g) - 100% merino wool, тонкий гладкий матеріал, 16 мікрон.   Білизна, зроблене з цього матеріалу, використовується як перший шар одягу, який одягається прямо на тіло; влітку його можна використовувати як єдиний шар. Цей матеріал приємний на дотик і дуже зручний. Це термобілизна можна використовувати майже в кожному виді спорту, в тому числі в таких водних видах спорту, як наприклад, веслування на байдарках / каяках або дайвінг в неопрене, а також при катанні на лижах і в туристичних походах.

особливості:

- всесезонність - можна носити в будь-яку пору року;

- одношарова кулірна в'язка;

- тонкий плоский шов;

- м'яка неколющая шерсть;

- супертонкий матеріал - 16 мікрон.

Тип: дитячу термобілизну.

Температурний режим: +10 ...- 10 ° С.

Матеріал: Woolsens Light - 100% Merino Wool 160 г / м2.

Кольори: блакитний (5050), червоний (3636).

Розміри: на зростання 110, 120, 130, 140, 150, 160 см. Наявність потрібного кольору і розміру уточнюйте у оператора

Таблиця розмірів Lasting подивитися таблицю розмірів Lasting

Виробник: Lasting (Чехія).

Чеська фірма Lasting займається розробкою та виробництвом термобілизни та спортивних шкарпеток з 1991 року. Виробничі площі Lasting розташовані в чеському місті Соколов.
З кожним роком товари марки Lasting стають все більш і більш затребувані на ринку туристичних товаровиробників. Такий успіх компанії став можливий, завдяки використанню у виробництві широкого спектру технологічних матеріалів і постійному електронному контролю їх якості.


Термофутболка дитяча Lasting Hary купити за вигідною ціною 299 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Детские футболки таких торгових марок, як наприклад: Lasting в інтернет-магазині Терраспорт
Термофутболка дитяча Lasting Hary Термофутболка дитяча Lasting Hary - Фото №2 Термофутболка дитяча Lasting Hary - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термофутболка дитяча Lasting Hary"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дитячі футболки

Давно мрієте зайнятися спортом? Термофутболка дитяча Lasting Hary буде Вашим першим кроком. В « Дитячі футболки » є все, що необхідно спортсмену. Дитячі футболки здивує Вас своєю якістю. Рашгард детский Berserk MMA Kids blue - XS , Рашгард детский Berserk MMA Kids blue - XS і Рашгард детский Berserk MMA Kids blue - XS від знаменитих світових виробників 2163 Ви знайдете в нашому розділі Дитячі футболки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Дитячі футболки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн